Balotelli: "Bu gece benim gecem" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Balotelli: "Bu gece benim gecem"


Balotelli: "Bu gece benim gecem"

Yarı finalde Almanya'yı yenen İtalya'nın golcüsü Balotelli, finaldeki rakipleri İspanya'dan çekinmediklerini söyledi.



194727hp2.jpg




Euro 2012'nin yarı finalinde Almanya'yı deviren İtalya'nın gollerini atan isim Mario Balotelli, kariyerinin en iyi gününü geçirdiğini söyledi.



Varşova'da oynanan yarı final maçının ilk yarısında İtalya, Balotelli'nin attığı gollerle 2-0 öne geçti. İlk yarıda başka gol olmazken, maçın son dakikasında Almanya, Mesut Özil ile penaltıdan golü buldu ve maç da İtalya'nın 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.



Maç sonrası açıklamalar yapan Balotelli, "Bu gece benim kariyerimin en iyi gecesiydi fakat umarım pazar gecesi daha da iyisi olacak. Finalde iyi oynamayı umursamıyorum, tek istediğim finali kazanmak." dedi.



Finalde karşılaşacakları rakipleri hakkında da konuşan Balotelli, "İspanya'dan korkmak zorunda değiliz. Onların nasıl oynadığını biliyoruz. Onları yenebileceğimizi biliyoruz, sabırlı olmalı ve onları beklemeliyiz çünkü çok pas yapıyorlar. Fakat kazanabileceğimizi biliyoruz." şeklinde konuştu.



Balotelli, attığı golleri annesine adadığını belirterek, "O yaşlı biri ve bugün stadyumdaydı. Çok mutluyum çünkü onun burada olduğunu biliyordum ve onun için gol atmak istedim. Pazar günü babam da gelecek ve ben yine gol atmak istiyorum. Turnuvanın gol kralı olmak mı? Göreceğiz, finalde gol atmak istiyorum." ifadelerini kullandı.



Kaynak
 
Cevap: Balotelli: "Bu gece benim gecem"



Allah yetenek vermiş, gerisini koyvermiş. Yeteneğinin 10'da biri kadar da beyne sahip olsaydı, iyi olurdu.
 
Cevap: Balotelli: "Bu gece benim gecem"



Şunu şuraya yapıştırmazsam olmaz :)



Semti ikitelli,oynar çiftetelli, almani etti deli, mario balotelli mario balotelli ooo ooo
 
Üst Alt