Balotelli Gelsin mi? - Sayfa 2 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Balotelli Gelsin mi?


Balotelli gelsin mi ?

  • Gelsin

    Kullanılan: 22 36.7%
  • Gelmesin.

    Kullanılan: 38 63.3%

  • Kullanılan toplam oy
    60
1+1 senelik gelmeyeceğine göre GELMEZ 4-5senelik sözleşme yaparsak da iflas bayrağını çekeriz, kötü senaryoda biteriz...
 
Yorum bile yapmayacağım.

Oyuncunun geçmişine değil, geleceğine yatırım yapmalıyız. Bu tür andavallara tonlarca para ödeyip karşılığını almıyoruz.

Akıllanın artık yettiniz yemin ederim.
 
Kişilik olarak sorunlu, fazla duygusal ayrıca disiplinsiz.
Kumar oynamayı bırakıp yatırım yapmalıyız yoksa batıcaz.
 
Yorum bile yapmayacağım.

Oyuncunun geçmişine değil, geleceğine yatırım yapmalıyız. Bu tür andavallara tonlarca para ödeyip karşılığını almıyoruz.

Akıllanın artık yettiniz yemin ederim.
Kendisini bilirkişi zanneden saygısız biri daha. Şu sebeplerden dolayı gelmesin demek yerine şöyle şeyler yazıp ceza aldırıyorsunuz insanlara. Ne herifsin oğlum sen ya ?
 
Kendisini bilirkişi zanneden saygısız bir dangalak daha. Şu sebeplerden dolayı gelmesin demek yerine şöyle şeyler yazıp ceza aldırıyorsunuz insanlara. Ne dangalak herifsin oğlum sen ya ?

Kime oğlum diyon lan sen.

150. defa kadro dışı kalmış, en son EURO2012’de başarılı olmuş bir futbolcu, son derece problemli, sıkıntılı ve astronomik maaş alan bir herif. Al bir daha yazıyorum:

Var mı bi diyeceğin?
 
Takımda ölü bir değil ki ağlayasın, deli bir değil ki bağlayasın. Zaten yarısı sorunlu takıma bi de bu deli gelsin tam olsun.
 
Yorum bile yapmayacağım.

Oyuncunun geçmişine değil, geleceğine yatırım yapmalıyız. Bu tür andavallara tonlarca para ödeyip karşılığını almıyoruz.

Akıllanın artık yettiniz yemin ederim.
Anlatsana geleceğe yapacağımız yatırımı bilelim. Bu mantıkla 20li yaşlarda skov Olsen, Andreas skov tarzı adam alman gerekiyor ki teklif ettin geldi mi? Gelmedi. Yazın bonservis verebildin mi? Veemedin.
Ffp bitene kadar max performans alabilecegin oyncuları seçip alacaksın.
Ölüp gittiğimiz onyekurunda teorik olarak geçmişine hayran olduğumuz aşikar, yok hoca onu demedi aslında geçmiş yıldızları kasteddi falan derseniz geçelim o isi arda denen kerkeneze kapıyı niye açıyoruz derler adama.


##Hemen bir portekizli hoca##
 
Bonservissiz, kısa vadeli kontratla gelecekse gelsin. Herifin safi oyuncu yeteneği bizim takımda en yakın muadilinin 1 gömlek üstünde çıkar. Zaten kafa olarak da dünyanın en saf, en disiplinli oyuncu grubuna sahip olmadığımızdan büyük bir kaos çıkaracağını sanmıyorum. Üstelik daha 29 yaşında, biraz formunu bulup fark yaratırsa hiç yoktan Gomis gibi 5-6 milyon kazanma fırsatımız da olabilir. Şu şartlarda reddedilecek yetenek değil, hele Falcao bu kadar belirsiz, Andone zaten kullanılmaz durumdayken.
 
Sana diyorum . Senin gibi low iq tipler yüzünden forumda düzgünce tartışamaz olduk.
Sen, ve senin gibi düşünenler Galatasaray kulübünün kanser hücreleridir. Futbol’dan hiç, ama hiç bir şey anlamayan, taktik nedir, futbolcu nasıl olmalı, futbolcu takıma ne verebilir, ne durumdadır, taktik/teknik/mental açıdan sağlıklı mı, hiç bir şekilde bu konuda bilgi sahibi olmayan, hayatında halı saha maçlarından ötesine maça çıkmamış olan, futbolu sırf yaptığı iddia kuponlarından ötürü takip eden, beş para etmez BOŞ beleş bir herifsin.

Futbol tartışacaksak seni var ya yerin dibine öyle bir sokarım ki, değil Galatasaray’ı, bir daha PTT ligi maçlarını bile izleyemez durumda kalırsın, o kadar şaşırırsın.

Hollanda futbol federasyona ait farklı farklı lisanslara sahip bir insanım. Yıllarımı, hayatımı futbola vermiş, ve hala futbolun içerisinde olan bir insanım.

Bunları geçtim.

Galatasaray kulübü bu durumdayken, Balotelli gibi belalı, karaktersiz ve yetenekleri kısıtlı bir futbolcuyu istemen, beni deği seni mal yapar.

Futbol kağıt üzerinde yazılan kadrolarla oynanılmıyor. Sahada oynanıyor. Sahada mental açıdan takım için her şeyini verebilecek futbolcularla kazanılıyor.

Her futbolcu her şeyini verebilir mi? Veremez. Bunun bir çok örneği var, Lincoln gibi. Ama bu gibi futbolcuların üst düzey yetenekleri olur, bir şekilde maksimum randıman almaya çalışırsın, tek başına maçı kazandırır, 89 dakika bir şey yapmaz 90. dakika bir ara pasıyla maça damgasını vurur.

Galatasaray bu durumdayken, Falcao ve Andone ile 2 tane, toplam 8 milyon euro’ya yakın para kazanan forvet hattına bir de Balotelli’yi mi katsın? Kaç para kazanacak? Genç futbolculara ne katacak? Motoruyla denize sürdüğü için herifin tekine 2 bin euro veren (ağızında sigara), bir adamdan ne olacak? Siz durumumuzun ne kadar ciddi olduğunu bilmiyor musunuz? Bu başlığın açılması bile skandal.
 
Üst Alt