Balotelli Gelsin mi? - Sayfa 3 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Balotelli Gelsin mi?


Balotelli gelsin mi ?

  • Gelsin

    Kullanılan: 22 36.7%
  • Gelmesin.

    Kullanılan: 38 63.3%

  • Kullanılan toplam oy
    60
Falcaonun yanina/ arkasina egitilecek genc forvet alin. Falcaodan ögrensin. Gerekirse
Falcao+Gomis+Genc forvet yapin. Ikisinden ögrensin
 
Transfer istemiyorum. Sistem istiyorum. 60m maaş alan kadronun oynadığı futbolun daha iyisini oynayan Avrupa'da 10m maaşlı takımlar var. Taraftarımız olmasa Galatasaray futbol takımı bir hiç. Tiksindim artık şu transfer çılgınlığından. Transferle top oynanmıyor işte. Proje lazım bize. Topçu değil.
 
Sen, ve senin gibi düşünenler Galatasaray kulübünün kanser hücreleridir. Futbol’dan hiç, ama hiç bir şey anlamayan, taktik nedir, futbolcu nasıl olmalı, futbolcu takıma ne verebilir, ne durumdadır, taktik/teknik/mental açıdan sağlıklı mı, hiç bir şekilde bu konuda bilgi sahibi olmayan, hayatında halı saha maçlarından ötesine maça çıkmamış olan, futbolu sırf yaptığı iddia kuponlarından ötürü takip eden, beş para etmez BOŞ beleş bir herifsin.
Futbol bilgimden sana zekat versem ihya olursun. Geçtiğimiz sene foruma yazdığım bir makale var , beynin bulacak kapasiteye sahip mi emin değilim ama bir maymun bile kısıtlı beyin yeteneğine rağmen bunu başarabilir. Uzun yıllar lisanslı futbol oynadım, ömrü hayatımda da iddia vs oynamadım. Aptal tespitlerini kendine sakla, senin aptal tespitlerinin hepsi karavana iken benim senin aptal olduğun yönündeki tespitimi kanıtlıyorsun çünkü.
Futbol tartışacaksak seni var ya yerin dibine öyle bir sokarım ki, değil Galatasaray’ı, bir daha PTT ligi maçlarını bile izleyemez durumda kalırsın, o kadar şaşırırsın.

Hollanda futbol federasyona ait farklı farklı lisanslara sahip bir insanım. Yıllarımı, hayatımı futbola vermiş, ve hala futbolun içerisinde olan bir insanım.

Bunları geçtim.
Çeşitli lisanslara sahip çok fazla aptal var dünya üzerinde. Bu senin moronluğunu örtmez. Futbol biliyorsan dahi tartışmayı ve iletişimi bilmiyorsun. Futboldan anlamıyorsun demedim zaten sana , senin gibi peşin hükümlü hakaret eden ukala dangalaklar yüzünden tartışamıyoruz dedim.Bu sebeple görüşlerin kimsenin umrunda değil. Kendin çalar kendin oynarsın. Beni yerin dibine sokacakmış hahaha gerizekalı seni.
Galatasaray kulübü bu durumdayken, Balotelli gibi belalı, karaktersiz ve yetenekleri kısıtlı bir futbolcuyu istemen, beni deği seni mal yapar.

Futbol kağıt üzerinde yazılan kadrolarla oynanılmıyor. Sahada oynanıyor. Sahada mental açıdan takım için her şeyini verebilecek futbolcularla kazanılıyor.

Her futbolcu her şeyini verebilir mi? Veremez. Bunun bir çok örneği var, Lincoln gibi. Ama bu gibi futbolcuların üst düzey yetenekleri olur, bir şekilde maksimum randıman almaya çalışırsın, tek başına maçı kazandırır, 89 dakika bir şey yapmaz 90. dakika bir ara pasıyla maça damgasını vurur.

Galatasaray bu durumdayken, Falcao ve Andone ile 2 tane, toplam 8 milyon euro’ya yakın para kazanan forvet hattına bir de Balotelli’yi mi katsın? Kaç para kazanacak? Genç futbolculara ne katacak? Motoruyla denize sürdüğü için herifin tekine 2 bin euro veren (ağızında sigara), bir adamdan ne olacak? Siz durumumuzun ne kadar ciddi olduğunu bilmiyor musunuz? Bu başlığın açılması bile skandal.

Galatasaray bu durumu dolayısıyla hamle yapamıyor zaten. Kısıtlı hamle şansı var ,o sebeple en azından yetenekli olduğuna haiz olunan futbolcuları cüzi bir rakamla mümkünse niye almasın ? FOTBOL SOHODO OYNONOYOR , bravo sanırım lisans alırken öğrettiler bunu,mükemmel bir tespit. Bir daha durduk yere hakaretamiz postlar atarsan daha beter hakaretler edilecek sana tarafımdan, rulo yaparsın artık o lisansı da.
 
Tabi ki hayır. Bu kadar sıkıntılı futbolcu varken bir de onunla uğraşılmaz. Ders almamız lazım bazı şeylerden, bize disiplini yüksek genç oyuncu lazım.
 
Transfer istemiyorum. Sistem istiyorum. 60m maaş alan kadronun oynadığı futbolun daha iyisini oynayan Avrupa'da 10m maaşlı takımlar var. Taraftarımız olmasa Galatasaray futbol takımı bir hiç. Tiksindim artık şu transfer çılgınlığından. Transferle top oynanmıyor işte. Proje lazım bize. Topçu değil.

post avatar uyumsuzluğunda zirve yapmışsın renktaş eğer avatar ironi değilse
 
koyma demedim de transfer çılgınlığının ön safında kendisi yer alıyor her hafta ocak diyerek ondan şaaptım

gündeme göre güncelliyorsan sıkıntı yok :D

Evet, sitemim ona zaten. Fatih Terim oyuncakçı dükkanının önünden geçen çocuk gibi. Ne görse istiyor. Aldırdığı oyuncağı beğenmeyip yenisini istiyor.
 
şu an kendisini transfer etsen fakir balotellisi denilen diagne'den daha ucuza gelir. maaş olarak, bonservis olarak. aralarında da 1 yaş fark var. asıl sıkıntı, sorunlu balotelli'nin transferini istemek değil, sorunlu olduğunu bile bile diagne'yi almaktı.
 
Üst Alt