BAM'dan CYC'ye Terfi | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

BAM'dan CYC'ye Terfi


Bu konuyu açarak birşey ispat etmek istemiyorum.

Daha çok, renktaşlarımın görüşlerini merak ediyorum






Eski Üçlü:

Ayhan----------Sarp(Barış)

--------Cana--------




Yeni Üçlü :



Culio-----------Yekta

--------Cana--------




Tabi naçizane görüşlerim de olacak :



Şimdiye kadar Hagi'ye yüklenen forumun büyük çoğunluğu, Hagi'nin kendisinin hazırlamadığı bir kadroyu, üstelik enkaz halinde aldığını görmek istemediler..



Ben bu seneyi, kupayı almak dışında kapadığım için, sonuçlar beni pek alakadar etmeyecek. Rijkaard'a 1.5 sene boyunca sabredenler, Hagi'ye belki 10'da 1'i kadar bile sabredemiyorlar. Üstelik Rijkaard'ın takımı sürekli geriye gitti.Onun durumu ilginç.. Neyse burada Hagi'yi tartışmayacağız..



Yarım devre süresinde , Cana-Yekta-Culio üçlüsü birbirlerini tanıyacaklardır. İsim olarak belki tatminkar olmayabilir, ama ortasahamız ciddi kuvvetli oldu. Bu isimlerin arkasında "diri" bir Ayhan ve Emre gibi kaliteli bir genç topçu bekliyor olacak. Defansif anlamda Cana'nın yedeği de Sarp olacaktır.



Ayrıca, o bölgeye alabileceğimiz, Türk statüsünde, eşdeğer kalitede çok az oyuncu var. Benim aklıma Hamit, Selçuk İnan ve Emre B. geliyor. Bu isimlerin de piyasa değerleri ortada.. 4m euro az ya da çok muhabbetine de girmeyelim mümkünse. Futbola odaklanın.



Sizlerin de görüşünüzü alalım ..
 
Cevap: BAM'dan CYC'ye Terfi



Güzel orta saha. Yalnız sarp cananın yedeği deil. Adam durmuyor ki geride. Zaten Cana varsa yedeğine gerek de yok :) Her maç en fazla o mücadele ediyor, ertesi maç en diri yine o oluyor. Garip bir adam. Sonuç olarak orta saha baya baya iyi. Stoper sorunumuz hala devam ediyor. Kaleci sorunumuz hala devam ediyor. Zapata alınırsa, 5 yabancı hakkımız olacak oyun içinde. Bunlar stancu veya baros, culio, cana, neill son olarak da duruma göre pino veya insuadan biri oynar takım rotasyonuna göre. Süper deil kadromuz, ancak doğru yönetilir ve takım olabilirsek seneye ilk 2 nin en güçlü adaylarından oluruz.
 
Cevap: BAM'dan CYC'ye Terfi



İşin en ilginç tarafı milyonlarca gözün gördüğü bu futbol katili oyuncuları yönetim nasıl kulüpte barındırıp, hala onlardan birşeyler bekliyor ?
 
Cevap: BAM'dan CYC'ye Terfi



Normalde servet olması lazım doğru ama son 3 maçtır Serkan da aklıyla oynayacağına başka yerlerine başvuruyor,hemen uyum sağladı hakan balta abisine :eek:
 
Cevap: BAM'dan CYC'ye Terfi



Gerçi Servet bir kaç maçtır iyi oynuyor. Hatta içine Neill kaçtı da diyebilirim ama Rijkaard döneminde yaptıklarıyla hiçbir zaman affedilmeyi hak etmeyecek. Serkan'da sakatlıktan yeni çıktı, zaman tanımak lazım.
 
Cevap: BAM'dan CYC'ye Terfi



Tamam şimdi göreceğiz bakalım Hagi kendi kadrosunu % 70-80 yarattı,,bakalım şimdi ne yapacak Galatasarayımız.Bir tane yaratıcı oyuncusu Arda olan bu takımda sadece mücadele gücüyle bakalım ne yapacak? Hiç zevk vermeyen maçın 20. dk.sından sonra saç baş yolduran takımımız neler yapacak göreceğiz.
 
Cevap: BAM'dan CYC'ye Terfi



Bence boşuna heveslenmeyin.Ayhan her halükarda oynayacaktır.Bu adam takımdan ayrılmadan bu orta saha düzelmez.
 
Cevap: BAM'dan CYC'ye Terfi



Umarım Hagi şu üçlüyü oynatır.



Hagi Yekta'yı sağ tarafa koyup Ayhan'ı da oynatabilir.
 
Cevap: BAM'dan CYC'ye Terfi



biri beni durtsun.. sonunda BAM'dan kurtulduk.. ayrica bradley ve kallstrom dedikodulari var hayirlisi bakalim :)
 
Cevap: BAM'dan CYC'ye Terfi



Alternatifleri lazım tabi ki. Öncelikle Musa Çağıran'ın takipçisi olacağım,umarım Konyaspor'da oynar ve Süper Lig'e alışır.



Ama oraya alternatifleri doğal olarak arttırmamız lazım.Ayhan 35'ine geldi,bugün var yarın yok.O yüzden Sezer gibi,Selçuk gibi isimleri o bölgeye kazandırmak gerek.
 
Cevap: BAM'dan CYC'ye Terfi



ayhan i bu takimda hic kimse kesemez:D

kotu bile oynasa ayhan i kesemiyorlar,senelerdir TD degisiyoruz ama degismeyen tek sey var oda ayhan.
 
Üst Alt