Banega Transferinde Fark 1 Milyon Euro | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Banega Transferinde Fark 1 Milyon Euro


5d1f760066a97ca81eee1ef1


Sevilla’nın sportif direktörü Monchi, her ne kadar Banega’nın piyasasını yükseltmeye çalışsa da Galatasaray’ın son teklifiyle bonservis pazarlığındaki farkı 1 milyon Euro’ya kadar indirdiği öğrenildi. Taraflar anlaşırsa, Arjantinli imzaya hazır.

Sevilla’nın sportif direktörü Monchi, her ne kadar Banega’nın piyasasını yükseltmeye çalışsa da Galatasaray’ın son teklifiyle bonservis pazarlığındaki farkı 1 milyon Euro’ya kadar indirdiği öğrenildi. Taraflar anlaşırsa, Arjantinli imzaya hazır.

Galatasaray’ın bu sezon transferdeki en kritik hamlesi olması beklenen Ever Banega’da son dakika...

Sarı-Kırmızılı yönetim, Sevilla ile yapılan bonservis pazarlığında aradaki farkı 1 milyon Euro’ya kadar indirdi.

Galatasaray’ın son teklifinin 5.5 milyon Euro olduğu, İspanyol kulübünün ise 6.5 milyon Euro peşin para talebinde bulunduğu öğrenildi.

Galatasaray’ın bonservis teklifini birkaç taksit halinde önerdiği de gelen haberler arasında.

Her ne kadar Sevilla’nın sportif direktörü Monchi, “Banega satılık değil” diyerek piyasayı yükseltmeye çalışsa da tarafların anlaşmaya çok yakın olduğu belirtiliyor.

14 Temmuz’a kadar bekleniyor

Ever Banega cephesinde ise değişen bir şey yok. Arjantinli yıldızın menaceriyle mutabakat sağlandı.

Kulüplerin el sıkışması halinde, Banega’nın resmi imzayı atmak üzere İstanbul’a doğru yola çıkması bekleniyor.

Galatasaray açısından tek hayal kırıklığı, 31 yaşındaki futbolcunun hafta sonuna yetişmemiş olması.

Ancak Avusturya kampı öncesi 14 Temmuz’a kadar İstanbul’da çalışacak olan Galatasaray’da, Banega’nın Florya’daki idmanlara katılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Fanatik / Metin Karabaş
 
arjantinli baba hazırda para nerde ? Cagne çöpü satılmazsa hangi parayla alınacak ?
şampiyonlar ligi geliri,şampiyonluk geliri diye bişey vardı sanki,hani şampiyon olduk falan.ama tabi önce ffp var.paramız olsa da önce futbolcu sat,sonra futbolcu al maddesine uymak zorundayız kardeş.diagne satılır her türlü ya da önce belhanda gider
 
Son düzenleme:
Ama uzadi bu is nedir bu kardesim? Almak istiyorsaniz verin iste 6 milyon anlasin ama kimi satacaksiniz o bile belli degil eksiye iyice girmemek icin. Arkadas nerde bu menajerler ? Sirf oyuncu aldirmak icin mi faydali oluyor bu tipler? Bize oyuncu aldiriyorlar ceplerine parayi gömüyorlar ama oyuncu satmaya gelince birsey olmuyor, gidin su lanet olasi menajerlerin eline birseyler verin de satsinlar diagneyi belhandayi bilmem kimi, böyle devam ederse son güne kalacak bu transferler, yok satamiyorsak onu bunu gidin bari oyalanmadan bonservisi elind olanlari getirin.
 
hala neden ısrar ediyoruz anlamadım , kulubünde kalacağı kesinleşti zaten.

Takımı da resmi hesaptan satılık olmadığını açıkladı.
 
para transferlerde sorun olmaz. yönetim bence en kötü devre arası diagne-marcao-belhanda-feghouli'den birisini satar bütçeyi dengeleyip UEFA dan ceza yememek için.
 
Transfer yapmak için satış yapma zorunluluğumuz yok. Banega'nın mutlaka kampa yetişmesini istiyorsa hoca, Diagne'yi satmadan da alabiliriz. Hele hele FFP'ye 2-3m etkisi olacaksa hemen gelsin. Ağustos sonuna kadar rahatlıkla çıkarırız o parayı.
 
Üst Alt