Banega'nın Transferi An Meselesi | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Galatasaray, Ever Banega için Sevilla'ya 5 miyon euro teklif etti. İspanyol ekibi ise 6 milyon euro istiyor. Aradaki 1 milyon euroluk farkta anlaşma sağlanırsa, transfer kısa süre içerisinde açıklanacak.

kralspor3397.jpg

Kadrosuna yeni isimleri katmak için çalışmalarını sürdüren Galatasaray, son dönemlerde hızlandırdığı Ever Banega transferinde mutlu sona yakın.

Mbaye Diagne'yi en az 13 milyon euro bedelle satmayı planlayan sarı-kırmızılıların, Luyindama'ya 5 milyon euro bonservis bedeli ödendiği için Finansal Fair-Play nedeniyle harcayabileceği 8 milyon euro bulunuyor.

YILLIK ÜCRETTE ANLAŞMA TAMAM
Galatasaray, bu paranın 3 milyon eurosunu Muriç'e, 5 milyon eurosunu ise Banega için kullanacak. Arjantinli futbolcuyu 3 milyon euro yıllık maaş ödemesine ikna eden sarı-kırmızılılar, bonservis konusunu da halletmeye çalışıyor.

G.SARAY 5 VERİYOR SEVİLLA 6 İSTİYOR
Sevilla ile yapılan görüşmelerde Banega'nın menajerini araya sokan Galatasaray, bonservis ücretini 6 milyon euroya kadar düşürdü. Ancak sarı-kırmızılılar FFP gereği bu fiyatı 5 milyon euroya indirmek için uğraşıyor. Aradaki 1 milyon euroluk fark kapanırsa transfer gerçekleşecek.

Öte yandan, Arjantinli futbolcunun Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istediği için Boca Juniors'tan gelen teklifi reddettiğini de gelen bilgiler arasında. 30 yaşındaki orta saha oyuncusu bu sezon çıktığı 51 maçta 8 gol ve 7 asistlik performans sergiledi.

Kralspor
 
Bonservisi sorun degil ki zaten. Sevilla ile bir orta yol bulunur. Istedigi maas cok fazla, yillik 4 milyon euro istiyormus oyle deniyor haberlerde. Onu biz veremeyiz. Yillik 3 milyon euro'yu kabul edecekse anca gelir.
 
Ow dusunsene belhanda yaninda banega ow arkasinda 6 numara bir herifle ow kuruyla ve babelle anlasildi takimin kalbi feg kaliyor cagne gidip yildiz bir santrafor ow ow ow superb lan tek eksik uzgun reis onu da postalayip sag bek aldik mi owowow
 
Belhanda
Fernando
Banega
Feghouli
Babel
Bence cok duragan bir takim olacagiz. En kotu Fernando ve Babel degismeli. Belhanda icin umudum yok.
 
Üst Alt