Barcelona ile Lyon Taraftarı Arasında Kavga Çıktı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Barcelona ile Lyon Taraftarı Arasında Kavga Çıktı


Barcelona ile Olympique Lyonlu taraftarlar arasında çıkan kavgaya polis müdahale etti - Hafif yaralananların olduğu kavgadan dolayı 5 Fransız taraftar gözaltına alındı.

SPORT-PREVIEW-LYON-FANS1.jpg



UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanşında Barcelona-Olympique Lyon maçı öncesinde, iki takımın taraftarları arasında çıkan kavgada 5 Fransız'ın gözaltına alındığı bildirildi.

Barselona yerel polisinden yapılan açıklamada, kent merkezindeki Sants Mahallesi'nde Olympique Lyonlu ve Barcelonalı taraftarların arasında çıkan olaylara polisin müdahale ettiği belirtildi. Kavgada hafif yaralananların olduğu ve 5 Fransız'ın gözaltına alındığı duyuruldu.

İspanyol basını, Barselona polisinin taraftar kavgasına müdahale ederken biber gazı kullandığını, başından yaralanan bir taraftarın hastaneye kaldırıldığını yazdı. Katalan polisi, Barcelona-Olympique Lyon karşılaşmasını "yüksek riskli" olarak tanımlayarak önlemlerini artırmıştı.

Yaklaşık 4 bin 500 Fransız taraftarın maç için Barselona'ya geldiği ve bunlardan 300 kadarının aşırı sağ radikal gruplara bağlı oldukları belirtiliyor.


The Sun -Kralspor
 
Üst Alt