Barcelona ile Real Madrid'in Neymar Kapışması | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Barcelona ile Real Madrid'in Neymar Kapışması


neymar-real-madrid-logo_1s2hr0x6qwdpc1ikhjptrjrja8.jpg


Real Madrid'in son dönemlerde Paris Saint-Germain'de mutsuz olduğu ve takımdan ayrılmak istediği konuşulan Neymar için ilk teklifini yaptığı öne sürüldü.

Mundo Deportivo'nun haberine göre Başkan Florentino Perez, 2013 yılında Barcelona'ya kaptırdığı Brezilyalı yıldız için Paris Saint-Germain'e 130 milyon euro artı Gareth Bale veya James Rodriguez'den birisini önerdi.

Haberde Teknik Direktör Zinedine Zidane'ın öncelikli olarak orta saha transferi istemesine rağmen Perez'in Neymar transferini stratejik bir hamle olarak gördüğü ve Eden Hazard'ın ardından 27 yaşındaki oyuncuyu da kadroya katarak forma, reklam ve tribün gelirlerini artırmanın hesaplarını yaptığı da kaydedildi.

Öte yandan Real Madrid'in Paris Saint-Germain'den yıllık yaklaşık 36 milyon euro kazanan Neymar'a 30 milyon euro'luk yıllık ücret teklif etmeyi planladığı da gelen haberler arasında.

Barcelona
cephesinde ise Brezilyalı yıldızın eski takımı Barcelona’ya geri dönmesi için birçok transfer formülü masaya yatırıldı.

İspanya basınında Neymar’ın yeniden Barça forması giymesi için nasıl formüller olduğu aktarıldı. İşte Neymar ve Barcelona buluşması ihtimalleri:

-100 milyon Euro artı Coutinho-Dembele ya da Rakitic-Umtiti ihtimallerinden ikisi
-150 milyon Euro artı Coutinho ya da Dembele.
-50 milyon Euro artı Coutinho ve Dembele.
Transfer için Real Madrid’in de devrede olduğu ancak Barcelona’nın özellikle Dembele ile Coutinho’yu önermesi üstüne de para vermesi PSG için daha cazip oldu.
 
Dikkatinizi çekmemiş olabilir ama konuya iki haber gizledim.

çift konu açabilirdim ama foruma yeni bir soluk getirmek istedim.

yeni hedefim üç haber, tek konu. !
 
Üst Alt