Barcelona Resmen Duyurdu: Javier Mascherano ile Yollar Ayrıldı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Barcelona, Javier Mascherano'nun takımdan ayrıldığını resmen duyurdu. 33 yaşındaki oyuncu için yarın bir veda töreni düzenlenecek.

Barcelona, Mascherano'nun takımdan ayrıldığını resmi sitesinden yaptığı açıklamayla duyurdu. 33 yaşındaki oyuncu için yarın bir veda töreni düzenlenecek.
Kulüpten oyuncunun transferiyle ilgili detay verilmese de, Javier Mascherano'nun Çin ekiplerinden Hebei China Fortune ile anlaştığı ve yıllık 10 milyon euro kazanacağı konuşuluyor.(Habertürk)

7.5 harika sezon

Mascherano, 30 Ağustos 2010'da Liverpool'dan geldi. Kulüpte geçirdiği 7.5 yılda 18 kupa kazandı. Beş ayrı teknik direktörün yönetiminde 334 maça çıktı. Bu hocalar: Pep Guardiola, Tito Vilanova, Tata Martino, Luis Enrique ve Ernesto Valverde. İlk kez Barça formasıyla sahaya çıktığında takvimler 11 Eylül 2010'u gösteriyordu. Defansif orta saha olarak kadroya katılsa da sakatlıklardan dolayı stoper olarak forma giydi. İyi de iş çıkardı. Mesela Wembley'deki Şampiyonlar Ligi finalinde stoper olarak sahadaydı. Geçen yıla kadar takım arkadaşları arasında Macherano'nun 'gol orucu' hakkında ufak şakalar dönüyordu. Sonuçta hücum görevleri beklenmeyen bir savunmacıydı. Geçen sezon Osasuna maçında penaltıyı kullandı ve ilk golünü attı. Barça tarihinde sadece üç yabancı futbolcu ondan daha fazla forma giydi: Leo Messi, Phillip Cocu ve Dani Alves.


https://www.youtube.com/watch?v=reWKpiPqO1I


 
Son düzenleme:
Super topçu stoper olarak kariyerine devam etmesi üzücüydü

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Üst Alt