Barcelona Resmi Siteden Açıkladı: "Galatasaray..." | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Barcelona Resmi Siteden Açıkladı: "Galatasaray..."


2935-nou_camp_fc_barcelona.jpg


Barcelona'nın resmi internet sitesi, Devler Ligi'ndeki 4-0'lık Paris Saint-Germain yenilgisinin rövanşı öncesi Türkiye'de yaşanmış geri dönüşleri örnek göstererek, "Tur için neden olmasın" dedi.

Sitenin Türkçe edisyonunda Galatasaray'ın Neuchatel Xamax'ı 5-0 devirdiği maçın yanı sıra Türkiye'nin Euro 2008 yolculuğunda geri dönerek kazandığı karşılaşmalar örnek gösterildi.

Sitede ayrıca 1992'de Trabzonspor'a karşı ilk maçta yenildikten sonra Camp Nou'da kazandıkları maçı da hatırlatan Katalanlar, "Bordo-mavili ekip gündüz oynanan ilk maçı Avni Aker'de Hamdi Aslan'ın golüyle 1-0 kazanırken, rövanşta o zaman spikerlerin 'Nou Camp' dediği statta Karadeniz ekibi 7-2 yenilmekten kurtulamadı.

Gollerin üçü Koeman, ikisi Stoichkov, Begiristain ve Amor'dan gelirken Özkan Sümer'in ekibinin şeref sayılarını Hami Mandıralı ve Soner Boz kaydetti.

Johan Cruyff'un ekibi o sezon kupayı Alex Ferguson'un çalıştırdığı Manchester United'a finalde kaptırmıştı ifadelerine yer verildi. Barça, bugün saat 22.45'te PSG'yi ağırlayacak.

GoalBien
 
Üst Alt