Barcelona ve Arsenal, Arda-Mesut Takasını Görüşüyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Barcelona ve Arsenal, Arda-Mesut Takasını Görüşüyor!


intro-1456153201.jpg


İspanya'nın en önemli spor gazetelerinden Mundo Deportivo, Barcelona'nın, Arda Turan'ı isteyen Arsenal'den para yerine Mesut Özil'i istediğini yazdı.

BARÇA ARDA'YI VERİP MESUT'U ALMAK İSTİYOR
Haberde Arsenal'in Arda Turan'la ilgilendiği ve 25 milyon Euro'luk bir teklif sunmaya hazırlandığı belirtilirken Barcelona'nın karşı bir teklif sunarak Arda Turan ile Mesut Özil'in takasını önerdiği öne sürüldü.

Haberde ayrıca Jorge Mendes'in Arda'nın Monaco'ya transferi için Barcelona'yla görüştüğü de belirtiliyor.

DİĞER İDDİA MONACO
Son günlerde ortaya atılan ve Avrupa futbolunda gündemi meşgul eden iddiaya göre Arda Turan, Monaco'yla temas halinde... Geçtiğimiz yıl Fransa Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan Monaco kadrosundaki birçok yıldızı dünya devlerine satmıştı. Neymar ve Mbappe gibi süper yıldızları kadrosuna katan PSG'ye karşı daha güçlü bir kadro kurmak isteyen Monaco'nun Arda Turan transferi için çok istekli olduğu konuşuluyordu.

Öte yandan 2013/2014 sezonundan bu yana Arsenal forması giyen Mesut Özil'in sözleşmesi 30 Haziran 2018'de sona eriyor.
Arsenal'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan 28 yaşındaki Türk asıllı Alman oyuncunun ismi Barcelona, Real Madrid ve Borussia Dortmund gibi birçok Avrupa kulübü ile anılıyor.

ARDA'NIN İSMİ GALATASARAY İLE ANILIYORDU
Barcelona'da teknik direktörlüğe Ernesto Valverde'nin getirilmesiyle birlikte takımda forma şansı azalan Arda Turan'ın adı geçtiğimiz haftalarda Galatasaray ile de anılıyordu.Türk ve İspanyol medyasına yansıyan haberlerde Galatasaray ile Barcelona'nın görüştüğü ve Arda'nın da Galatasaray'a sıcak bakması nedeniyle fiyat konusunda masaya oturulduğu konuşuluyordu.

Barca: Se planteo un trueque Turan-Ozil
 
Mesut'un Arsenal'de son senesi. Seneye bedavaya elden kaçmasındansa (Arda + para = Mesut) gibi bir seçenek mantıklı olabilir Arsenal için.
 
Wenger'in sonu olur :) Hani Arsenal bir sene sözleşmesi kalmış Mesut Özil'i satmayı ve kar etmeyi düşünebilir gayet normaldir lakin bunu Arda + Para formülü yaparsa çok ciddi yara alır. Daha yeni 222 milyon avro para girdi adamların kasasına yani paramız yok gibi bir dertleri yok. 50 milyon avrodan kapıyı açıp 40 milyona iteleyeceksin. Arda marda hikaye.
 
Gecen sene Arda

''Atleticoda iyi oynarsam sonu Barcelona olacagani biliyordum, cunku benim stilim Barcelonanin oyununa uygun bir stil. Atleticoda idare eder oynasaydim Arsenal'e transfer olmus olurdum''

Sakin ama sakin Arda. Burayada gelme, git Chelsea'ye, Tottenham'e felan.
 
Gönder Wenger, yine iyi bir oyuncuyu gönderip yerine daha kötüsünü al, bravo böyle devam et.
Su ligde sempati duydugum liverpool ve Arsenal var, biri cok sükür yavas yavas aptal antrenörlerden kurtuldu ama biri hala daha israr ediyor.
 
Üst Alt