Barcelona'dan Resmi Arda Turan Teklifi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Barcelona'dan Resmi Arda Turan Teklifi!


Ve Barcelona, Arda Turan için Florya'ya "resmi teklif mektubu"nu gönderdi...



Ancak Başkan Adnan Polat, iki önemli gerekçeyle İspanyollar’a karşı ‘oyalama taktiği’ içine girdi.



-NE ARDA’DAN NE PARADAN-



Htspor'un haberine göre, Geçtiğimiz günlerde Florya’ya öyle bir mektup geldi ki; açarken insanın içini titreten cinstendi... Neler yoktu ki mektupta!.. Sevinç, şaşkınlık, şüphe, tedirginlik ve hesap kitap gerektirecek bir çuval dolusu duygu... Mektubun yazarı İspanyollar’dı. Dünya devi Barcelona, Adnan Polat’tan Arda Turan’ı resmen istiyordu. Başkan, garip duygularla geçirdi o anı... Arda, G.Saray’ın paraya çok ihtiyacı olduğu bir sırada satılırsa ilaç olurdu. Ama kalırsa da ‘gelecek yılın takımını onun etrafında kurmak’ vardı. İşte bu karmaşık düşünceler içindeki Polat, Katalan ekibine hemen cevap vermek yerine onları oyalama yolunu tercih etti.



İşte Polat’ın iki sebebi

1- Takım kötü giderken Arda da elden giderse muhalefet ve taraftarlar büyük tepki gösterir.

2- Genç oyuncunun, yeni hoca belli olmadan satılması sıkıntı yaratabilir.



-BARCELONA YA VAZGEÇERSE-



Oyalama taktiğinin perde arkasında çok önemli iki sebep yatıyor. Öncelikli olarak Polat, muhalefetten ve taraftarların olumsuz tepkisinden çekiniyor. Zaten takımın aldığı kötü sonuçlar yüzünden istim üstünde olan tribünler, böyle bir satış sonrası daha da büyük tepki göstermesinden korkuluyor. Ayrıca Polat’ı alaşağı etmek adına harekete geçen ‘imzacı muhalifler’in eline de koz verilmek istenmiyor. Ayrıca gelecek yıl takımın başına getirilmesi planlanan yeni hocanın da fikrine başvurulması hedefleniyor. Ve bütün bunlar hesaplanırken ‘Ya Barcelona kesin kararımızı vermeden bu işten vazgeçerse’ endişesi de yaşanıyor.
 
Cevap: FC Barcelona'dan RESMİ Arda Turan Teklifi!



başkanım eğer böyle bi teklif varsa Ardayı Barcaya satmazsan ahanda o zaman kızar bu taraftar sana..
 
Cevap: FC Barcelona'dan RESMİ Arda Turan Teklifi!



Arda'yı harcatmamak lazım.Barcaya gitse kimi kesicek ki ? Messi'yi mi? hem bizim için hem onun için iyi olan birkaç sene daha beklemek.
 
Cevap: FC Barcelona'dan RESMİ Arda Turan Teklifi!



Eğer doğruysa iyi de para veriliyorsa hemen gitsin.Barcelona her zaman böyle teklifle gelmez.Sonra kaçan balık büyük olur.
 
Cevap: FC Barcelona'dan RESMİ Arda Turan Teklifi!



Para iyiyse düşünmez zaten yönetim hemen satar.

Daha önce açıklamışlardı böyle yapacaklarını...
 
Cevap: FC Barcelona'dan RESMİ Arda Turan Teklifi!



ARDA ceza yedi gördük Cimbom'un halini bide kolpa haberdir adamlar HENRY BOJAN gibi oyuncular yerine ardayı oynatcak boş haber
 
Cevap: FC Barcelona'dan RESMİ Arda Turan Teklifi!



Bu haberi yapan ENGİN ATAY abimiz veya kardeşimiz :D ,Gece rüyasında baya güzel bir rüya görmüş ve bizlerle paylaşmak istemiş....Özel haber yaptığı haber'de Dede korkut hikayelerini aratmayacak şekilde baya güzel bir şekilde anlatmış...Kendisine Bundan sonraki uykularında böyle güzel rüyalar görmesi dileğiyle teşekkür ediyor , sallamasyon haberlerinde başarılar diliyorum :)D Nasıl yazdım ama iyi açıkladım değil mi ? :D)
 
Cevap: FC Barcelona'dan RESMİ Arda Turan Teklifi!



bence ardayı henry bojan değilde iniesta xavi gibi adamlara alternatif olsun diye istiyorlardır



olabilir. her ne kadar biz farketmesek de ardanın müthiş defansif özellikleri var, çok da defansa çekmeden xavi iniesta gibi adamlara alternatif düşünüyor olabilirler. diğer yandan henry yaşlı artık ve bojan da çok iyi ama aynı zamanda çok savruk bir oyucu. Barca da topu ayağında tutmayı ve kaptırmamayı seven bir takım olduğu için özellikle büyük maçlarda rahatlıkla keser bojanı. Arda nın yeteneklerini küçümsememek lazım. Hızlı olmayabilir ama inanılmaz zeki ve teknik zaten barca da çok koşulması gereken bir takım değil. Haber doğru, yalan o kısmını bilemem ama ardayla ilgilendikleri muhakkak pek çok diğer futbolcuyla ilgilendikleri gibi... izleyelim görelim
 
Cevap: FC Barcelona'dan RESMİ Arda Turan Teklifi!



Olmasın Arda , Hasan



İstiyorsa , gitsin bu taraftar unutmayacaktır onun Galatasaray'lılığını fakat kalırsa dahada büyür gözümde...
 
Üst Alt