Barcelona'nın Sponsoru, Coutinho Transferini Duyurdu! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Barcelona'nın Sponsoru, Coutinho Transferini Duyurdu!


DGt-jSrXkAAkbUR.jpg

La Liga devi Barcelona'nın forma sponsoru Nike, Liverpool’un yıldızı Philippe Coutinho’nun Barcelona’ya transferini resmen açıkladı.

Barcelona’nın resmi forma sponsoru olan Nike, resmi internet sitesinden Barcelona'nın ürünlerinin satıldığı bölüme Coutinho’nun Camp Nou için hazırlandığı ifadelerine yer verdi.

Barça’nın 2017-18 ürünlerinin yer aldığı bölümde “Philippe Coutinho Camp Nou ışıkları için hazır. 2017-18 Barcelona ürünlerini ‘Sihirbaz’ın adıyla al. Sadece 6 Ocak’a kadar geçerli” ifadeleri yer aldı.

coutinho.PNG

beIN Sports
 
Özil'i alacaklarını tahmin ediyordum Şampiyonlar Ligi'nde oynayabileceği için. Coutinho mükemmel bi transfer, Premier Lig'de izlerken en çok keyif aldığım oyuncu Silva ve De Bruyne ile beraber.
 
Gelirse Barça CL'yi de bırakmaz tam Barcelona'lık oyuncu. Barcelona'nın kimi almasını istersin diye sorsalar kesinlikle Coutinho derdim. Bundan önce de David Silva'yı yakıştırırdım ama o 30'u aştı geçti artık.
 
Son düzenleme:
Yeni İniesta geldi. Dembele de sakatlıktan dönerse. Birde veratti yi alırlarsa barca sadece İspanya'yı değil CL yi de domine edebilir.


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Büyük oyuncu ama bana yanlış transfer gibi geliyor. Coutinho net bir kanat-forvet değil çünkü. Bence Rashford daha iyi olabilirdi. United vermez tabi ama belli de olmaz.
 
Kanattan çok ortasaha için düşünüyorlar...Iniestada artık yaşlanıyor...

Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk

o zaman da yanlış olur bence. Coutinho bir nevi Messi tipi oyuncu. Serbest oyuncu gibi. Orta alana da olabilir tabi örneğin De Bruyne bir anda bambaşka oyuncu oldu 8 numara oynayarak.

Coutinho'da DeBruyne gibi elit oyuncu.
 
Stegen
Roberto Pique Umtiti Alba
Busquets
Rakitic İniesta
Messi Suarez Coutinho

+Semedo,Digne,Paulinho,Suarez,Deulofeu,Dembele,Alcacer

Süper
 
Özil'i alacaklarını tahmin ediyordum Şampiyonlar Ligi'nde oynayabileceği için. Coutinho mükemmel bi transfer, Premier Lig'de izlerken en çok keyif aldığım oyuncu Silva ve De Bruyne ile beraber.
Coutinho da oynayabiliyor olması lazım 1 ya da 2 kişilik hak var artık diye hatırlıyorum.

Mesut yine gelebilir ayrıca çok farklı tarzda ikisi.

Ayrıca Bruyne 8 numara oynuyor demek tuhaf değil mi konudan ayrı olarak :D
 
Üst Alt