Barış Başdaş: "Sahada İngilizce konuşmak zorunda kalıyoruz" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Barış Başdaş: "Sahada İngilizce konuşmak zorunda kalıyoruz"


Karabüksporlu Barış Başdaş: "Yabancı sınırı kalkmalı. Sahada İngilizce konuşmak zorunda kalıyoruz."

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Barış Başdaş: "Ligimizde kalite arttı, kaliteli yabancılar da geliyor ancak şahsi fikrim Türk futbolcularının daha çok oynamasından yana."
 
Barış Başdaş: "Almanya Ligi dünyanın en iyi liglerinden bir tanesi. Altyapıya ve yerli futbolculara çok değer veriyorlar. Yabancı oyuncu sınırı yok ancak takdir hakları Alman futbolculardan yana. Başarılı bir sistemleri var. Milli takımları da başarılı bir şekilde ilerliyor"
 
Barış Başdaş: "Genç futbolculara biraz daha fırsat tanınmalı. Futbolcuyu kazanmak gerekiyor. Süper Lig’de 8 senedir oynuyorum ve tecrübeliyim. Ancak yetenekli gençlere şans tanınmıyor çünkü tecrübesiziler.
 
Konuyu okumaya üşenen arkadaşlar için özet: Çapsızsız diyor..

Ardayı da kaç senedir ispanyadasın hala ispanyolca öğrenemedin diye eleştirmişlerdi..

O yüzden yerlilere yurt dışına çıkmak zor geliyor..

Aldığınız paranın hakkı için değilde biraz vizyon için öğrenin şu dili ..
 
Barış Başdaş: "Mesela Galatasaray yaptığı kaliteli yabancı transferlerle bu sene geçen seneye göre daha iyi bir ekip oldu."
 
Ayaklarınızdan çok çeneniz çalıştığı için zorlanırsınız tabi

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Açıklama yaparken kendi kendini inkar etme rekoru kırmış. Herhangi biri Türk ve genç oyunculara oynamayın mı diyor anlamıyorum ki? Kuralda Türk oyuncuların oynaması yasak ibaresi falan mı var? Almanları örnek gösterirken adamların futbolcuları Avrupanın üst düzey takımlarında banko oynuyorlar, bunuda mı düşünemiyor acaba konuşurken?Bundan ayrı adamların kendi takım ve ligleri zaten üst düzey. Bizim kırk senede bir yıldız olarak çıkardığımız adam daha Milli Takımında otuz dakikayı çıkaramıyor, işine bakacağına Ali Cengiz oyunlarında master yapıyor. Devamlı konuşacaklarına birde işlerine bakmayı deneseler güzel olacak aslında.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Son düzenleme:
Lan olm bir karar ver yabancı gelsin mi, gelmesin mi? Bir dediği bir dediğini tutmuyor... Her yere göz kırpıyor... Dansöz müdür nedir :D
 
Üst Alt