Barış Özbek Genoa Yolunda | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Barış Özbek Genoa Yolunda


Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan ve futbol hayatını yurt dışında sürdürmek isteyen Barış Özbek'in Genoa'yla görüştüğü belirtildi.



Barış Özbek Genoa yolunda



Radyospor’da Özgür Sancar’ın konuğu olan Doğan Ercan, oyuncusuyla ilgili olarak, “Onu bu kadar karalamaya kimsenin hakkı yok. Gurbetçi futbolculara hep haksızlık yapılıyor” dedi. Transfer görüşmesi için Genoa’lı yetkililerle bir araya gelen Doğan Ercan, Barış’ın durumunun en geç 1 ay içerisinde netlik kazanacağını söyledi.



Fanatik .



Genoa da '' no look '' paslarına devam eder artık
 
Cevap: Barış Özbek Genoa Yolunda



Baris´in menejeri bir yalan makinesi valla :D Adam nasil calisiyor vizir vizir :D Bari Baris´in kapasitesine göre bir takim salla ya :) Italya 3. Lig mesela :)
 
Cevap: Barış Özbek Genoa Yolunda



Git de "muhteşem" no look paslarını tüm İtalya görsün.Bizim 4 yıldır çektiğimizi biraz da Genoa taraftarları çeksin:asd:
 
Cevap: Barış Özbek Genoa Yolunda



10380872.jpg






:D
 
Cevap: Barış Özbek Genoa Yolunda



Genoa lı taraftarlara sımdıden gecmıs olsun :D maçları ızlerken çok keyıf alacaklar :D
 
Cevap: Barış Özbek Genoa Yolunda



Kıyaslama yanlış olur, sence başarılı mı olur?



Bende M.Topal'ın Valencia'ya gitmesini mucize olarak görüyordum.Adam gitti ve başarılıda oynuyor.Bana göre Barış'ta kafasının rahat olabileceği bir yerde başarılı olabileceğini düşünüyorum.Sonuçta İtalya'da mücadele yönü olan oyuncular her zaman başarılı olur.Gattuso'nun Milan'da oynadığını düşünürsek,Barış'ta Genoa'da oynar.
 
Cevap: Barış Özbek Genoa Yolunda



M. Topalla Barısı kıyaslamak Ayıp



Hele Gattusoyla barısı kıyaslamak Terbiyesizliktir:D Yapmayın beyler Barıslı bir takım kurup nike halı saha ligine katılsan ilk 3 mac sonunda kıcına bakarak evine dönersin
 
Üst Alt