Baros Almanya yolcusu mu? | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Baros Almanya yolcusu mu?


Galatasaray'da geleceği belirsizliğini koruyan Milan Baros, Alman ekibi Wolfsburg'un listesine girdi.





Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg, Galatasaray'da geleceği belirsizlğini sürdüren Çek golcü Milan Baros'a göz dikti.



Milliyet'in verdiği habere göre Alman basını Edin Dzeko'yu Manchester City'ye satan Wolfsburg'un, Bosnalı golcünün boşluğunu Baros ile doldurmak istediğini yazdı. Wolfsburger Allgemeine gazetesi, yeşil-beyazlı takımın Baros'u santrfor adayları arasında tuttuğunu bildirdi.



Wolfsburg'un önümüzdeki günlerde teklifte bulunması beklenilen Milan Baros, Galatasaray forması ile 73 maçta 50 gol kaydetmeyi başardı. 29 yaşındaki oyuncu bu sezon sakatlığı bulunmasına rağmen 6 maçta 8 gol ile gol krallığı listesinde zirveye oynuyor.



Goal.com
 
Cevap: Baros Almanya yolcusu mu?



Sakatlığını tamamen atlatacak gibi durmuyor, ne kadar çok sevsem de kendisini halen piyasası varken ben satılmasından yanayım.
 
Cevap: Baros Almanya yolcusu mu?



Güzel bir teklif gelirse, neden olmasin :)



Edit: Bi an BarIs Almanya yolcusu mu? sanmistim .. Darisi basina Barisinho!
 
Cevap: Baros Almanya yolcusu mu?



barosu ii bi fiyata yollarsak bence baya yerinde bi iş yapmış oluruz diye düşünüyorum.. bu sakatlık iiye giden bi sakatlık deil.. hemde doğru bi transfer politikası sürdürürken bence iyi iki forvet almak mantıksız deil..
 
Cevap: Baros Almanya yolcusu mu?



Baros yolcu falan değil, soyunma odasının kapısını söküp almak istemesi gösteriyor Galatasaray'ı ne kadar sevdiğini.

Basın bizim kadromuzun daha da kalitesizleşmesini istiyor, form tutarsa ve sürekli gol atarsa diye hala korkuyorlar. (dikkat edin ne zaman kaliteli yabancı alsak, hemen sorunlu, sakat, şunu yaptı, neden böyle, gitsin, gitmek istiyor zaten)

Taraftarların Baros'la ilgili görüşlerini bile değiştirdiler, yok 2 senedir sakat falan, geçen sezon Kadiköy'deki maçtan beri sıkıntısı var, ondan önce sakat falan değildi, sağolsun Emre üzerine düşeni yaptı, adamın tam verimli zamanında.

Bu sezon herşeye rağmen 6 maçta 8 gol atmış, sezon başı Avrupa maçlarında da atmıştı 2 3 gol.

Bu adam giderse yerine anca patates patates bir forvet getirirler. İmkanı yok yeri dolmaz. Linderoth bile hiç oynamadan 2 sezon durduysa, Baros hayli hayli beklenir diyorum.
 
Üst Alt