Baros gidiyor, Forlan ve Podolski geliyor | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Baros gidiyor, Forlan ve Podolski geliyor


Galatasaray'ın forvet hattında büyük bir değişime gideceği iddia ediliyor.



Transfer döneminin en hızlı kulübü olan Galatasaray, forvete yapacağı dev takviye ile transferi noktalayıp, sezona girmeyi hedefliyor. Doğan Haber Ajansı'nın servis ettiği haber şöyle devam ediyor: "Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, teknik direktör Fatih Terim'in öncelikle istediği Diego Forlan ile Köln'ün golcüsü Lukas Podolski'yi transfer edip, gözden düşen Milan Baros'u ise Rus Kulübü Zenit'e satmayı planlıyor. Galatasaray yönetimi, bu futbolculardan Forlan için Atletico Madrid ile anlaşma sağladı. Uruguaylı yıldız ise Falcao transferinin ardından İspanyol ekibinde forma şansının azalacağı için sarı-kırmızılı kulübün teklifine olumlu bakmaya başladı. Ayrıca Forlan'ın istediği yıllık ücretin söylendiği gibi 5 milyon Euro olmadığı, 4 milyon Euro'nun altına indirildiği bildirildi. Fatih Terim'in ısrarla istediği bu transferin gerçekleşme şansı oldukça yüksek görülüyor.



BAROS GİDECEK, FORLAN VE PODOLSKI GELECEK



Galatasaray, hedefindeki diğer isim olan Lukas Podolski ile de kesin olarak anlaşmaya varmış durumda. Alman futbolcu, Köln'den kesinlikle ayrılıp, sarı kırmızılı kulüpte forma giymek istiyor ve bu isteğini Alman kulübüne iletmiş durumda. Ancak Köln Kulübü, sarı kırmızılı kulübün ilk teklifine tok satıcı rolünü oynayıp, "Podolski satılık değil" cevabını verdi. Ancak Galatasaray, futbolcunun istemediği kulüpte tutulamayacağı prensibi ile hareket ederek, Köln Kulübü'nün yumuşayacağını umuyor. Podolski'nin transferi için görüşmeleri sürdüren yönetici Adnan Öztürk, 8 milyon Euro'nun altında bir bonservis ücretine karşılık Köln Kulübü'nü ikna etmeyi planlıyor.

Galatasaray, Forlan ve Podolski'nin transferini gerçekleştirdikten sonra ise Milan Baros'un satışı için Rus Kulübü Zenit ile masaya oturacak. Sarı kırmızılılar, 6 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Çek golcünün bonservisini vermeyi kabul edecek."



DHA
 
Cevap: Baros gidiyor, Forlan ve Podolski geliyor



Baros'u satıp, Forlanı almak hata olur. Asıl Baros ile Forlan iyi anlaşır.



Forlan =Suarez

Forlan = Baros
 
Cevap: Baros gidiyor, Forlan ve Podolski geliyor



Forlan ile Podolski gelicekse baros'a güle güle diyebiliriz bana uyar..
 
Cevap: Baros gidiyor, Forlan ve Podolski geliyor



------------Baros----------

-Podolski---Forlan--Kazım---

-------Selçuk---Melo-------

-Balta---------------Sabri--

------Servet--Tomas------

----------Muslera----------
 
Cevap: Baros gidiyor, Forlan ve Podolski geliyor



Podolski kölnde rezilleri oynuyor, Forlanda eskisi gibi değil buraya gelse zaten para için gelir.Bize Baros gibi adamlar lazım hem yetenekli hem de hırslı.



bayrak+baros.jpg
 
Üst Alt