Baroş-Gökhan Töre takası! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Baroş-Gökhan Töre takası!


Hamburg'da mutsuz günler geçirdiği bilinen 19 yaşındaki genç orta saha oyuncusu Gökhan Töre için Aslan devrede... Fatih Terim, “Baros'u takasta kullanabiliriz” raporu verdi, yönetim teklif paketini şekillendirdi, geri sayıma geçti

fft1mm1557750.jpg


Transfer atağına erken kalkan Galatasaray’ın gündemindeki bir isim daha netleşti; Gökhan Töre...



Şu sıralar Almanya’da Hamburg formasını giyen 19 yaşındaki orta saha oyuncusu için fitilin ilk olarak A Milli Takım kamplarında ateşlendiği ortaya çıktı. Buradaki takım arkadaşlarına Almanya’da mutsuz olduğunu net bir dille anlatan Gökhan Töre’nin mesajı, Sarı-Kırmızılı futbolcular tarafından teknik direktör Fatih Terim’e iletildi.



Sebep istikrarsızlık



Terim’in de genç ve gelecek vaat eden, aynı zamanda yakından tanıdığı bu futbolcu için olumlu görüş belirtip topu yönetime attığı, en kısa zamanda gerekli çalışmaların başlatılmasını istediği öğrenildi. Galatasaray’ın deneyimli hocasının takas için gözden çıkarmaya hazır olduğu isim ise Milan Baros. Golcü futbolcunun istikrarsızlığından çok şikayetçi olan Fatih Terim’in yöneticilerine, “Böyle bir takas olasılığı varsa kullanalım ve işi mümkün olduğunca çabuk çözelim” telkini yaptığı da edinilen bilgiler arasında. Aslan’ın kurmayları Gökhan Töre’nin ve kulübü Hamburg’un şartlarını öğrenmek için iki taraflı çalışma başlattı, en kısa zamanda somut bir adım atılması bekleniyor.

kaynak:Fanatik
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Ver Gökhan'ı al Baros'u !



adamlar 30 yaşında müzmin sakatı alıp ilerde belki yıldız olabilecek 19 yaşındaki adamı(kesin olur diye bişey yok) niye versin.
 
Cevap: Ver Gökhan'ı al Baros'u !



Barosculugum bir kenara, harika olur, enfes olur, süper olur, mükemmel olur, muhtesem onyıl olur.
 
Cevap: Ver Gökhan'ı al Baros'u !



Kesinlikle müthiş olur zaten 1 aydır Gökhan tore diyip dürüyorum heryerde (insan istediği seyin olma ihtimalini okuyunca seviniyor).



Kaldı berbatov...gönül isterdi ki r10 gelsin ama o zor ihtimal
 
Cevap: Ver Gökhan'ı al Baros'u !



Gokhan Unal sandim ilk okurken vallaha..yuh dedim.. Toreyi alalim.. boyle transferler yapmaliyiz artik.. vizyonumuz bu olmali.. bide Mehmet Ekici.. tamam.. turk/yerli kalitemiz bu iki futbolcuyla.. muthis artar..
 
Cevap: Ver Gökhan'ı al Baros'u !



mustafaya katılmamak mumkun degil



bende cok severim Milanı



amma Töre kardesimiz gelecekse olabilir tabii
 
Cevap: Ver Gökhan'ı al Baros'u !



Yabanci bir forvet kesin olarak alinacagini dusunursek bu takas isabet olur ki zaten Baros gonderilecektir muhtemelen.



Baros'un gitmesini istemiyordum ama soz konusu Gokhan Tore olunca Baros'un da istikrarsizligini dusunecek olursak bu ise olumlu bakiyorum.



Nasil olursa olsun farketmez ama Gokhan Tore'yi mutlaka kadromuza katmamiz lazim.
 
Cevap: Ver Gökhan'ı al Baros'u !



Ben Baros'u gøndermek istemem yeaa.



Gøkhan yine gelsinde, Baros'da kalsin.



Baros reis.
 
Cevap: Ver Gökhan'ı al Baros'u !



Mantıklı bir soru.Üstüne 3-5 milyon euro atmamız lazım.

Baros + 3-5 Milyon demek aşağı yukarı 6-8 Milyon Euro demek G.Töre için.

Töre sezon başında Hamburg'a 1.144 Milyon'a transfer oldu. Hamburg şu anda düşme hattında ve büyük bir ihtimal düşecekler. Yani Gökhan Töre için Baros+3-5 Milyon çok fazla. Gökhan Töre için 3 Milyon Euro'dan fazla bonservis bedeli aşırıya kaçar. Sonuçta Gökhan Töre'yi Kayseri'den, Antep'ten, Bursa'dan falan almıyoruz ki 5 Milyon'dan fazla verelim. :coffee:
 
Üst Alt