Baros'a Fener kancası | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Baros'a Fener kancası


Forvette sıkıntı çeken F.Bahçe, G.Saray’da forma bulamayan Baros’un menajeri ile bir görüşme yaptı



d1ds.jpg




Fenerbahçe’de sıkıntılı süreç sonrasında özellikle golcü oyuncuların gitmesi takımda büyük bir sıkıntıyı da beraberinde getirdi... Emenike, Niang ve Güiza’nın gitmesi, yerine alınan Bienvunu’nün tam randıman verememesi ve Semih Şentürk’ün de beklenilenin çok uzağında olması zorlu maraton başladığında Sarı-Lacivertliler’de bu eksikliği açıkça ortaya koldu. Bu sebeple teknik direktör Aykut Kocaman, yönetimden ara transferde iyi bir forvetin alınması istedi. Bunun için dört bir koldan arayışlar sürerken ilginç bir ismin de listede olduğu iddia edildi. Sarı-Lacivertliler’in Galatasaray’da sıkıntılı bir dönem geçiren Milan Baros ile ilgilendiği ve ara transferde yıldız oyuncuyu kadrosuna dahil etmek istediği öğrenildi.



GÖRÜŞME YAPILMIŞ



Bayramın ilk günü olan dün bu konuyla ilgili olarak ilginç bir iddia kulaktan kulağa dolaşmaya başladı. Sarı-Lacivertli yöneticilerin Milan Baros’un menajeri ile bir görüşme yaptığı ve nabız yokladığı belirtildi. Önümüzdeki günlerde de Baros ile yönetimin bire bir konuşacağı da sızan bilgiler arasında.



Milliyet
 
Cevap: Baros'a Fener kancası



1 taşla 2 kuş vurmuş oluruz.Umarım transfer gerçekleşir.Hem biz kurtulmuş oluruz hem Barosu Fenere musallat etmiş olruz.
 
Cevap: Baros'a Fener kancası



"Galatasaray kim ki ?!" imajı vermek istiyorlar herhalde.Başka bir açıklaması yok bu haberin.
 
Cevap: Baros'a Fener kancası



Baros formsuz olsada, gitmesini istesemde o les forma icinde görmek istemem. Baros bizden biri artik.
 
Cevap: Baros'a Fener kancası



fener medyasi bu yuzden Baros ve Arda ile ugrasti son yillarda zaten. Bizim takimdan istedikleri ya da bizim takimda takimda olmasini istemedikleri iki oyuncu. Arda'nin ustune gitmelerinin, Baros da hep sakat, cezali haberlerinin asil nedeni bu.
 
Cevap: Baros'a Fener kancası



Küçük Baros'u alırlar.



Hemen aklınıza kötü şeyler gelmesin, Baros'un oğlu ilerde büyür gider fln yani.
 
Üst Alt