Başakşehir, Yalçın Ayhan ve Ufuk Ceylan'ı Kadro Dışı Bıraktı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Başakşehir, Yalçın Ayhan ve Ufuk Ceylan'ı Kadro Dışı Bıraktı!


C-L5zsVW0AA7CLF.jpg:large
 
Yere düşmemesi için kamerayı kendisinin aldığını ve çekime devam ettiğini aktaran Selman Kutlu, "Volkan Babacan boğazımı sıkarak kameramı indirmeye çalıştı. Bu sırada ismini bilmediğim Başakşehirli bir sorumlu, Yalçın Ayhan ile gelip yüzüme vurmaya başlayarak beni yere düşürdü. Bir polis memuru korumak için benim üzerime yattı. Başakşehir'in yedek kalecisi Ufuk Ceylan ve Barbaros olduğunu öğrendiğim tercüman ile adını bilmediğim mavi yelekli bir kişi yerde başıma vurmaya devam etti." şeklinde ifade verdi.

Kutlu, ifadesinde, kaleciler Volkan Babacan, Ufuk Ceylan ve futbolcu Yalçın Ayhan ile kamera kayıtlarından kendisine vurduğu tespit edilecek bütün kişilerden şikayetçi olduğunu belirtti.



yedek kaleciyle bu hafta sican kazma yalcini kadro disi birakmislar
olayi baslatan babacana bisey yok, herifin bogazini sikiyor halbuki. 3kagitci bsehir
 
Kesin lan. Bi de centilmenlikten bahsediyorlar. Ulan siz fakir fukaranin verdigi vergileri cukkaliyorsunuz cehennemlik varliklar. Yiyorsa volkan la serefsiz emreyi kadro disi birakin. Yemez tabi haysiyetsizler.
 
3 kagitcilar tam da FB ve BJK maclarindan önce böyle bir karar aliyor.

Egemen, Bekir sakat, Yalcin kadro disi, Epureanu cezali Besiktas'a karsi.

Fener macinda Epureanu-Attamah oynar da Besiktas'a karsi Yalcin affedilmezse stopersiz cikacaklar.

Bu Basaksehir'in sampiyonluk iddiasi hic olmamis.

Ne yazık ki bunu demekten hoşlanmıyorum ama dün yensek bu kaos içindeki başakşehiri geçip rahat 2 nci olabilirdik bari maçı kazanamıyoruz berabere kalıp fenerin 2 nci olma yolundaki hedefinden de uzaklaştırmak lazımdı şimdi aralarında 4 puan fark var ve başakşehirin defans hattında oyuncusu kalmadı gerçekten bu yönetime yazıklar olsun gerek futbolculara da yazıklar olsun hep aynı senaryoyu görüyoruz şimdi 5 nci olursak belki de kupayı konya ya da kasımpaşanın almaması için dua edecez alırlarsa geçen sene aldığımız kupanın hiçbir anlamı kalmayacak geçen sene cezamızı 1 sene çekecektik ama bu basiretsiz yönetim yüzünden böyle giderse 2 sene çekmiş olacaz
 
Malum partinin elinde ki iki firma, demek ki A haber, Başakşehir'den daha önemli. :)

Başakşehir yerine atıyorum bir Göztepe bu tarz olaya karışsaydı, futbolcuları FETÖ'cü diye içeri atarlardı buna herkes emindir sanırım. :)
 
Volkan Babacan, Ufuk Ceylan, Emre Belözoğlu ve Yalçın Ayhan, tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildi. Kupada forma giyemeyecekler.

Fener finalde ozaman
 
3 kagitcilar tam da FB ve BJK maclarindan önce böyle bir karar aliyor.

Egemen, Bekir sakat, Yalcin kadro disi, Epureanu cezali Besiktas'a karsi.

Fener macinda Epureanu-Attamah oynar da Besiktas'a karsi Yalcin affedilmezse stopersiz cikacaklar.

Bu Basaksehir'in sampiyonluk iddiasi hic olmamis.
Ufuk Ceylan ve Yalcin Ayhan en az 5 mac ceza alacaklar yani kadro disi kalmis kalmamis bir sey degistirmiyor. (Saldirganlik yuzunden sevk edildiler)
 
fenerin finale çıkması iyidir. biz beşinci oluruz zaten bu durımda fb kupayı alırlarsa avrupaya gidebilecez. bu angutlar sırf biz gitmeyelim diye kupayı vermezler heralde

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Üst Alt