Basel'in Eren İnadı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Basel'in Eren İnadı!


5149890.jpeg


İsviçre Ligi’nde adım adım şampiyonluğa ilerleyen Basel, Galatasaray’ın pivot santrforu Eren Derdiyok’u gözüne kestirdi.

3 milyon euro gözden çıkarttı

Sarı-Kırmızılı takımda düzenli olarak şans bulamayan 28 yaşındaki futbolcuyu, Şampiyonlar Ligi’ne düşünerek kadrosuna katmak isteyen Basel’in, 3 milyon Euro bonservis bedelini gözden çıkardığı öğrenildi. Türk pasaportu bulunmasına karşın İsviçre Milli Takımı’nda oynayan Eren Derdiyok için, Galatasaray Yönetimi’nin belirlediği bonservis bedelinin ise 5 milyon Euro olduğu belirlendi.

Fanatik
 
Eren kotu oyuncu degil ama nedense cok gel gitli bir kisiligi var , bazi maclarda cok hirsli koparan eden bir hal tavir icindeyken bazen soyadinin hakkini veriyor desem yeridir

ben eren in kalitesine kefilim ama aldigimiz bonservise geri gonderebiliyorsak gitse daha iyi olur , basel odeyebilir bu parayi , belli ki onlar da eksikligini hissetmis
 
sürekli moral takviyesi yapılması gereken adamları hiç sevmiyorum

hiç düşünülmeden gönderilmeli,kalsa seneye alacak kimse de olmaz,hepten patlar
 
Baştan beri gelmesini istemedim zaten. Katkısı hiç yok takıma orta gelecek de beyefendi kafa vuracak forvet dediğin komple olmalı alıp verecek basacak adam geçecek hızlı olacak kafa ayak diz omuz kıç her türlü gol atacak bize bir jardel, ümit karan,baros tarzı forvet lazım sıkıldım artık kazma forvetlerden yavv burak-umut-eren
 
Yalan yalan...

Bu yeteneksize, ribery ve hajrovic gibi beleş gitmeden kimse tek kuruş bonservis vermez.

1.90 boyuyla hava topu alamayan forvetmi olur :) :)

DURSUN İSTİFA!
 
Ne inadı aga , allah razı olsun baselden.Bir,üç,beş ne olduğuna bakmadan verin gitsin. Yazık ya eren kim G.Saray'ın forveti olmak kim.
 
Adam yıllık 2,15 Milyon alıyor. Bulmuş yağlı kapıyı gider mi. Ben olsam ben de gitmek istemem bizim çiftlikten pardon kulüpten.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
 
5 Milyon Euro'ya kilitleyelim , Poldi'de 2.6 bıraktı ; bir Balotelli bir de kiralık üst düzey bir isim , arkalarına da bir üçüncü düşük maliyetli biri olmak üzere üç isme ihtiyacımız olacak.
 
Üst Alt