Basında Çıkan Aysal Haberleri | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Basında Çıkan Aysal Haberleri


Kongreye tek aday olarak girmesi beklenen Aysal, Denizli’yi tam yetkiyle göreve getirecek, idari işleri Tulun’a verecek.



Bir anda yalnız kaldı



Adnan Polat ile birlikte Cemal Özgörkey ve Mehmet Helvacı’nın da seçimlere katılamayacak olması ve sadece bir aylık süre bulunması, Ünal Aysal’ı tek aday konumuna getirdi.



Farklı bir planlama



Geçtiğimiz hafta başkan adaylığını açıkladığında yeni sezon planlamasını yapmaya da başlayan Aysal’ın takımı teslim edeceği kişinin, Mustafa Denizli olacağı öğrenildi.



Detayları konuşuyorlar



Denizli’yi sadece teknik direktör değil, sportif her konudan sorumlu olarak düşünen Aysal, idari yetkiyi Bülent Tulun’a verecek. Aysal ile Denizli’nin ayrıntıları görüşmeye başladığı belirtiliyor.



fotospor
 
Cevap: Denizli-Tulun işbaşına!



tulun gelirse sezgin'den beter yapar takimi ...sezgin en azindan belesleri topluyordu...tulun ayni adamlara milyonlarca dolar harcar...tam bir felaket olur...ayrica kendisi polata "baskan sakin zapatayi kacirma" diyen adamdir...malum zapatanin durumu ortada...kaleye gelen gol



haberin fotospordan olmasi beni biraz olsun rahatlatti :)
 
Cevap: Denizli-Tulun işbaşına!



Ajax açılış maçına giderken konuştuk. Metro ile gidiyordu. Benden artık geçti. Gençler yapacak artık böyle işleri dedi. Doğrusu da bu. Haber yalan. Kaynak ben. Fotospor'dan daha güvenilir, şerefli ve asilim. En azından Fotospor'un tuttuğu takımdan daha güzel bir takım tutuyorum. Yöneticiler beni dikkate alıp konuyu kapatırlarsa sevinirim. Rica ediyorum. Teşekkürler. :)
 
Cevap: Denizli-Tulun işbaşına!



bu fotospor'a yazar olarak girmek için şartlar neler? ben girsem olmaz mı :D para veriyorlar mıdır asgari bile olsa yeter, günde 10 haber yazarım böyle.
 
Üst Alt