Başkan Adayı Burak Elmas'tan Açıklamalar! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Burak Elmas: “Bana Fatih Terim’le ilgili sorular sorulmasını garip karşılıyorum. Kendisiyle daha önce de çalıştık. Fatih Terim, Galatasaray için çok büyük bir avantaj. Aksi düşünülemez.”

Burak Elmas: “Fatih Terim ile aramıza bir isim koymaktansa direkt iletişime geçmeyi doğru buluyorum. Sportif Direktör konusunda Fatih Terim hocamız ile konuşmadan bir şey söylemek doğru olmaz.”

Fenerbahçe’nin 28 şampiyonluk iddiasıyla ilgili Burak Elmas: “Göreve gelirsek bu konuyla ilgili meydanı boş bırakmayacağız.”
 
Çalışma arkadaşlarıyla beraber 82 kişilik bir ekipmiş


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
5 dk kadar dinledim. Her alanda çalışma gruplarımız var ama bu çalışma gruplarımızın çalışmalarından şu an bahsetmeyelim. Kemerburgaz , Stat ... soruları geliyor, bu alanla ilgili çalışmalar yapan arkadaşlarımız var. Bu sorunları çözeceğiz vs. 2-3 yıl önceden Başkan adayı olduğunu bildiğimiz birisi için zayıf açıklamalar

Edit: Tam konuşmanın ortasına denk geldiğim için yanlış anlamış olabilirim ama gelirsek bankalar birliği anlaşmasını imzalamayacağız dedi. İmzalamayarak çarkı döndürmeyi vaat ediyorsa olumlu bulduğum tek vaat olur. Başka neler dedi bilmiyorum.
 
Son düzenleme:
Üst Alt