Başkan Adnan Polat’tan Veda Yemeği | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Başkan Adnan Polat’tan Veda Yemeği


B_10029_b.jpg




Başkan Adnan Polat, bu akşam Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da Kulüp çalışanları ve sporcularıyla yemekte buluştu. Yemeğe, Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra, tüm branşların idari ve teknik kadro görevlileri, sporcuları ve kulüp çalışanları katıldı.



İlk olarak; Kulüp Genel Sekreteri Selçuk İren, Sportif AŞ Genel Müdürü Ebru Köksal, Pazarlama AŞ Genel Müdürü Hakan Aydınol, Galatasaray Futbol Takımı Kaptanı Arda Turan, Galatasaray Cafe Crown Basketbol Takımı Kaptanı Haluk Yıldırım birer konuşma yaparak Başkan Adnan Polat’a teşekkürlerini sundular. Konuşmaların ardından Genel Sekreter Selçuk İren tarafından çalışanlar adına Başkan Adnan Polat’a bir plaket takdim edildi.



Ayrıca Avrupa Şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın Şube Kaptanı Dilara Endican ve geçtiğimiz sezon Türkiye Şampiyonluğuna ulaşan Kürek Takımı’nın Şube Kaptanı Osman Güneri de birer konuşma yaptılar.



Bu konuşmaların ardından Futbol Takımı Kaptanı Arda Turan bir kez daha sahneye gelerek, Başkan Adnan Polat’a kendisi ve takım arkadaşları adına yazdığı mektubu okudu.



Son olarak Başkan Adnan Polat sahneye geldi. Adnan Polat'ın konuşmasının ardından yönetim kurulu üyeleri, sporcular ve kulüp çalışanları toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
Cevap: Başkan Adnan Polat’tan Veda Yemeği



Ne diyelim? Hala cok sinirliyim. Önceki hizmetlerin icin tesekkürler diyeyim bari. Güle Güle Adnan Polat
 
Üst Alt