Başkan Dursun Özbek'ten Moral Ziyareti | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Başkan Dursun Özbek'ten Moral Ziyareti


63b74bbc42984dcda426d3f6c00bc344.jpeg

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Florya'da futbol takımına yaptığı ziyaretin ardından; 27 Nisan Perşembe günü Fenerbahçe ile final etabı ilk maçında karşı karşıya gelecek olan Galatasaray Bayan Voleybol Takımı'nı ziyaret etti.


Başkan Dursun Özbek ziyaret sırasında GSTV'den Merve Ergü'nün sorularını yanıtladı ve "Kızlarımız çok başarılı bir sezon geçiriyor. Yarınki maç için onlara başarılar diliyorum. 5 maçlık bir final serisi. Kızlarımızın çok başarılı bir başlangıç yapacaklarına inanıyorum" dedi.

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yüce ise; "Tüm teknik kadro ve oyunculara çok teşekkür ediyorum. Büyük bir teşekkürü de sezon içinde maddi ve manevi desteğini esirgemeyen başkanımıza ediyorum. Yarın finalin ilk maçıyla bu desteğe karşılık vereceğiz, müzemize bir kupa kazandırmak için tüm ekip olarak elimizden geleni yapacağız. Taraftarlarımızı da serinin üçüncü ve dördüncü maçına bekliyorum" diye konuştu.

Galatasaray Bayan Voleybol Takımı Başantrenörü Ataman Güneyligil, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek'e teşekkür ederken "Seneler sonra gelen bir final serisi... Bizler hazırlıklarımızı bitirdik ve artık maçı bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Oyuncularımızdan Nihan Güneyligil "Artık sona geldik. Başkanımız hep yanımızda oldu; bugün de idmanı izlemeye geldi. Final serisi için hazırız" sözleriyle düşüncelerini paylaşırken Nadia Centoni, "Artık hazırız. Bir an evvel oynamak istiyoruz"; Gamze Alikaya da "Sahaya çıkıp elimizden geleni yapacağız" şeklinde görüş belirtti.

galatasaray.org
 
Bu canlıyı gören sinir krizi geçiriyor, moral vermek nedir?

Kızların ikili ilişki hayatı da bitmiştir, evliliğe olumsuz bakmaya başlamışlardır bunu görünce, ya bizim de çocuğumuz böyle olursa diye.
 
Başkan Dursun Özbek ziyaret sırasında GSTV'den Merve Ergü'nün sorularını yanıtladı ve "Kızlarımız çok başarılı bir sezon geçiriyor. Yarınki maç için onlara başarılar diliyorum. 5 maçlık bir final serisi. Kızlarımızın çok başarılı bir başlangıç yapacaklarına inanıyorum

Doğru dürüst cümle kuramayan embesil başkanlık koltugunda oturuyor.Bu hıyar böyle konuştuğuna göre fener şampiyonlugunu şimdiden kutlayablir.Yakın zamanda finallerdeki wiinner özelliğimizide kaybedecez bu onun bunun evladı uğursuz yüzünden.
 
Son düzenleme:
Kumarhanelerde kazanan adamlarin yanina cooler denen ugursuz olduguna inandiklari adamlari gonderirler.

Iste bu capsiz o.
 
Üst Alt