Başkan Ünal Aysal İngiltere'ye Gidiyor | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Başkan Ünal Aysal İngiltere'ye Gidiyor


Terim fitili ateşledi



Fatih hocanın sitemkar sözleri üzerine Ünal Aysal harekete geçti. Başkan bugün İngiltere’de Eboue, Arshavin ve Adebayor için girişimde bulunacak.



LİVERPOOL maçından sonra Melo'nun maliyeti için kendisini eleştiren yönetime cevap veren ve, "Başkası olsa 20, 30 milyon doları gözden çıkarırlar. Bize gelince herkes hesap yapıyor" diyen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in sitemi, Başkan Ünal Aysal'ı harekete geçirdi. Terim, "Eboue çok yönlü bir oyuncu. Alınmasını istiyorum. Ama olur ya da olmaz bilmiyorum" demişti. Ünal Aysal bugün İngiltere'ye gidecek ve ilk olarak Eboue'nin transferi için Arsenalli yöneticilerle masaya oturacak. Başkan, 4 milyon sterlin olan maliyeti biraz daha aşağıya çekebilmek için İngilizler'le pazarlık yapacak. Ünal Aysal'ın, Fatih Terim'in talebi doğrultusunda Arsenalli yöneticilerle Arshavin için de görüşme yapacağı öğrenildi. Ayrıca Galatasaray Başkanı'nın, bu görüşmeden sonra Manchester'a geçip, Adebayor için Cityli yöneticilerle masaya oturması bekleniyor. Ancak Real Madrid’in, Adebayor’u bırakmak istememesi transferin önündeki en büyük engel olarak gözüküyor. Bu transferlerdeki ağır maliyet de yüksek ihtimalle sponsor formülüyle çözüm bulacak.



STAR



Aysal, İngiltere'ye gidecek!



Galatasaray Adebayor defterini yeniden açtı...



Sarı-Kırmızılı yönetim takımda Milan Baros ve Elmander gibi kaliteli golcüler olmasına rağmen forvet arayışlarını sürdürüyor. Başkan Ünal Aysal'ın takımda görmeyi çok istediği Adebayor için bu hafta İngiltere'ye giderek görüşmelere başlayacağı iddia edildi.



ŞARTLAR ZORLANACAK



Teknik Direktör Fatih Terim'le bir görüşme yapan Aysal'ın Togo'lu golcü için tüm şartları zorlayacağı öne sürüldü. Terim'in de Manchester City'li futbolcuyu çok istediği ve Aysal'a, "Size bu konuda baskı yapamam ama onu transfer etmeyi başarırsanız önemli bir ismi kadromuza katmış oluruz" dediği belirlendi.



MANCINI İSTEMİYOR



M.City Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin bu sezonki planları içinde olmayan Togo'lu futbolcuyu İngiliz kulübü gözden çıkardı. Ancak Manchester City'nin Adebayor'u ucuza satmamak için tok satıcı rolü oynadığı gelen bilgiler arasında. M.City'li yöneticilerin Adebayor'ı bonservisiyle vereceği öğrenildi.



2 ALTERNATİF



Galatasaray Yönetimi'nin Emmanuel Adebayor'ın transferinde bir pürüz çıkması durumunda isimsiz ama istikbal vaat eden Internacional'in 22 yaşındaki forveti Leandro Damiao ve ve Sao Paulo'da forma giyen Pelentes gibi oyuncular üzerinde duruyor. Bu iki oyuncuya kaleci hocası Taffarel tam not verdi.



AYSAL ÖZEL JETİYLE ADA'YA UÇUYOR



Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın bu hafta özel jetiyle İngiltere'ye çıkarma yapması bekleniyor. Aysal Ada'da Manchester City'li yöneticilere Adebayor için resmi teklifte bulunacak. Bu görüşmelerden sonra Togo'lu golcünün durumu netlik kazanacak.



GÖZDEN ÇIKARILDI



Bonservisi Manchester City'de bulunan Emmanuel Adebayor geçen sezon İngiliz kulübü tarafından İspanyol devlerinden Real Madrid'e kiralık verildi. M.City'nin hocası Mancini'nin yeni sezonda kadroda düşünmediği Togo'lu futbolcuya başta Galatasaray olmak üzere birçok ünlü kulüp talip oldu.



Sabah
 
Cevap: Başkan Ünal Aysal İngiltere'ye Gidiyor



Muslera

Eboue - Ujfa - Servet - Hakan/Caglar

Kazim - Melo - Selcuk - Arda

Arshavin

Adebayor​



:eek:
 
Cevap: Başkan Ünal Aysal İngiltere'ye Gidiyor



Önce Lass. Şu Lass'ı alalım da ondan sonra kimi alırlarsa alsınlar. Valla gözüm kaldı.
 
Cevap: Başkan Ünal Aysal İngiltere'ye Gidiyor



----------Adebayor----------



Arda-------------Arshavin----



-----Selcuk-----------Sabri---



------------Melo-------------



Hakan--Servet-Ujfalusi--Eboue



-----------Muslera-----------



O zaman bu kadro çıkıyor yani ortaya. :)
 
Cevap: Başkan Ünal Aysal İngiltere'ye Gidiyor



ordan eboue yi,sonra manchesteri uğra adebayoru paketle



sonra bi katar yap keitayı kap gel başkan



arshavin kalsın
 
Cevap: Başkan Ünal Aysal İngiltere'ye Gidiyor



Adebayor ve Eboue gelsin seneye de Ş.Ligi kadrosu kurulur bizde 2000 yıllarına geri döneriz.
 
Cevap: Başkan Ünal Aysal İngiltere'ye Gidiyor



----------------muslera---------------



Ujfa-------Zan----------Servet---Hakan





-------Eboue---Selçuk-----Melo-------





----Arshavin--------------------Arda---



------------------Baros------------------





Sağ bek Sabri-Soper Ujfa olabilir Gökhan Zan yerine. Ayrıca F. T bence Eboue'yi sağ bek olarak değil, sabrinin oynadığı sağ iç olarak kullanacak.
 
Cevap: Başkan Ünal Aysal İngiltere'ye Gidiyor



Adebayor olmasa da olur baskan.. Stancu, Baros ve Elmander yeterde artar bile.. Sen bu futbolcularin arkasina Selçuk, Melo, Arshavin ve Arda'yi yerlestir, hepsi birer Adebayor olur :)
 
Üst Alt