Başkan Yardımcımız Yusuf Günay'dan Açıklamalar | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Başkan Yardımcımız Yusuf Günay'dan Açıklamalar


1586466656610.png

Başkan Yardımcımız Yusuf Günay, beIN Sports'taki "beIN Manşet" programına açıklamalarda bulundu.

Koronavirüs testi pozitif çıkmasının ardından, hastanedeki tedavi sürecini olumlu şekilde atlatan başkan yardımcımız yaşadığı süreci şöyle anlattı:

"Herhangi bir semptom ya da belirti ile hastaneye başvurmadım. Yakın mesai arkadaşlarımızın COVID-19 testi pozitif çıkınca ben de test için gitttim. Test yapıldı, kan tahlili yapıldı ve tomografi çekildi. Test sonuçları gelinceye kadar hastanede tedavi altına alınmam uygun görüldü. Ben de kabul ettim. Maalesef test sonucu pozitif geldi. 6 gün boyunca tedavi gördüm. 6 gün sonrasında değerler normale geldiği görülünce taburcu edildim. 14 gün evde karantina süresini dolduruyorum. Bugün 11. günüm. Aslında tabii ki bütün dünyayı eve hapseden pandemi ve salgın ile karşı karşıyayız. Bu durum insanları ciddi anlamda paniğe sevk edecek psikolojik durumlara yol açabiliyor. Bütün dostlarıma pank yapmamalarını tavsiye ediyorum. Devletimizin önerdiği tedbirlere harfiye uymak gerekir ama ruhsal durumumuzu da fiziksel durumumuz gibi sağlam tutmamız gerekir. İnsanların büyük çoğunluğunun rahat atlatabildiği, herhangi bir belirtisi olmadan ayakta geçirdiği bir rahatsızlık. Bu şekilde görüp panik yapmamak lazım."

Tedavi sürecinde herhangin bir tedirginlik yaşayıp yaşamadığı sorusun yanıt veren başkan yardımcımız Yusuf Günay, "Hastanede çok özel şartlarda kalıyorsunuz. Kimse yanınıza gelemiyor. Gelenler de çok acayip giysilerler geliyorlardı. O anda kendinizi çok iyi hissetmiyorsunuz. Benim kendimi yokladığımda ateş ve öksürük gibi belirtilerim olmadı. Sağlıklı insanların bu insanların rahalıkla atlatabileceğini düşünüyorum. Elbette buna yakalanmamamız gerekiyor, evlerde kendimizi izole etmemiz lazım. Bu hastalığın üstesinden rahatlıkla gelinebileceğini düşünüyorum." diyerek sözlerini noktaladı.

galatasaray.org
 
Üst Alt