Başkanımız Mustafa Cengiz'den, Ali Koç'a Ağır Gönderme! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Başkanımız Mustafa Cengiz'den, Ali Koç'a Ağır Gönderme!


5c2a374d61361f243c18b363.jpg

Mustafa Cengiz: "Taraftarımızdan sabır göstermesini ve kadromuzdaki futbolculara azami saygı göstermesini istiyoruz."

Cengiz: "Twitter'da yazıyor, biz de görüyoruz. Oradan bakıp, biz de futbolcu seçeceğiz." (Gülerek)

Cengiz: "Biz, bir futbolcu almıyorsak emin olun ki veremediğimizden değil, vermediğimizdendir. Bizim için en önemli şey futbolcuların karakteri. Ben, gurur ve onur sözcüklerinin rastgele kullanılmasına karşıyım."

Cengiz: "Galatasaray isterse hepsini alır. Biz Galatasaray taraftarının bize emanet ettiği şeye bakmak durumundayız."

Cengiz: "Çocukların kumbarasındaki paraya talip olanlar ile çocukların kumbarasına para koyanlar eş değer görülüyor. Ben bu sözlerle hocamı bir kez daha selamlamak istiyorum."

Cengiz: "Dante'yi bilirsiniz. İlahi Komedya'yı yazdı. Yaşasaydı bunu yeniden yazardı."


Cengiz: "Emre Mor yetenekli bir oyuncu. Yetenek ve karakter çok önemlidir. Emre, yurt dışında çok acılarla büyümüş bir kardeşimiz. Kendi yuvasına geldiğine inanıyoruz. Ben şu anda resmi bir açıklama yapmıyorum. KAP'ı bekliyoruz."

Cengiz: "Banega hakkında ben de bir şey bilmiyorum. Banega da kulübün de görüşü çok önemli. Taraftarımız emin olsun, bütün alternatiflere 7/24 çalışıyoruz. Fernando'ya talip var, onunla ilgili görüşmelerimiz sürüyor."

Cengiz: "Rizespor, tabii ki en yüksek parayı kazandıracak. Rizespor'un kazançları ve rakibimizin harcamalarıyla ilgili söz söylemek bizim haddimize değil. Ben her iki camiaya sağlık ve başarı diliyorum."

Cengiz: "Diagne bizim çok değerli bir sporcumuz. Özellikle Rize'ye attığı son golle şampiyonluğumuzda çok önemli bir kilometre taşı oldu. Taraftarlarımız lütfen Diagne'yi üzmesin. Her şeyin hayırlısı, bakacağız."

De Marke
 
Yanlis aciklama.Yarin biz de boyle bir organizasyon yapmak zorunda kalabiliriz.Bizim de durumumuz iyi degil.
 
başkanımızın peygamber efendimizin cehennemde olduğunun iddia edildiği sözümona eseri referans alması canımı acıtmıştır
 
Fenerli değilim ki rakiplere sallanan laflarla avunayım. Transferi falan da salla ama sponsor işleri ne oldu basgan onları anlat.
 
Üst Alt