# Batuhan Karadeniz | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Batuhan Karadeniz


Fatih Terim'in, 'Genç, yerli yıldızlar' hedefi hayata geçiyor gibi... Eskişehirspor 2. Başkanı Mesut Hoşcan, golcü oyuncu için teklif aldıklarını açıkladı.

fft1mm1589304.jpg


Ara transfer döneminde Gaziantepspor’dan Olcan Adın başta olmak üzere birçok genç yıldıza yönelecek olan Galatasaray’ın, Eskişehir’in sorunlu forveti Batuhan Karadeniz için de gizliden gizliye çalışmalar yürüttüğü ortaya çıktı. Fatih Terim’in yurt içinde en beğendiği golcülerden olan Batuhan için aracılar vasıtasıyla ilk teklifin yapıldığı ve Eskişehirspor’un nabzının yoklandığı öğrenildi. Devre arasında Türk statüsünde oynayan gençlere yönelmeyi planlayan Cim Bom’un, Batuhan Karadeniz’i de bu nedenle tercih ettiği ifade edildi. Ayrıca çoğu otorite ‘sorunlu futbolcular’ sıfatını yapıştırmasına rağmen Kazım ve Engin Baytar’ı kazanmak için çabalayan Fatih Terim’in, kendisiyle ilgili soru işaretleri olan Batuhan’ı da rehabilite edeceğine ve tamamen futbola döndüreceğine inandığı konuşuluyor.



Pazarlık masaya taşınıyor



Galatasaray cephesi uygun zeminin oluşması için çalışmalarını sürdürürken, Eskişehirspor’un da transfere sıcak olduğu ortaya çıktı. İkinci Başkanı Mesut Hoşcan, Batuhan için teklif aldıklarını açıkladı. Hoşcan, “Aracılar vasıtasıyla teklif geldi. Resmi teklif de gelirse görüşürüz” diyerek, Batuhan için pazarlık masasına oturacaklarını ima etti.

kaynak:Fanatik
 
Cevap: Batuhan Bombası!



Menajerinden mi ogrenmisler. Terim bunlari asmis. Batuhan'i adam edecek ne sabri, ne zamani, ne de Batuhan'in bunlari hak edecek ustun bir yetenegi var.
 
Cevap: Batuhan Bombası!



Kulübe mail yağdıralım. Ben de istemiyorum bu herifi. Adı bile anılmasın bizimle.
 
Cevap: Batuhan Bombası!



Adamin asabini bozmasinlar.Huyunu suyunu gectim bir kere ne bir ozelligi var nede baska bir numarasi.Koca bir sifir.Bizim medyanin sisirmelerinden biri.Inanmam.Olamaz.Olmamali da.
 
Cevap: Batuhan Bombası!



bu medya kalitesini daha ne kadar düşürecek

batuhanı almak neden bomba transfer olsun

gel dersin gelir

batuhan kim



saçma sapan oyunculara yıldız demeleri zaten ayrı bir olay



hayır batuhan transferine bomba diyosan

drogbayı alsak napıcaksın nükleer bomba mı diyceksin
 
Cevap: Batuhan Bombası!



Ne yazık ki Fatih Terim ondan bir şekilde yararlanacağını düşünüyor.Ben geçmiş performansı bir tarafa konuşma ve tavırlarındaki lakaytlığın, vurdum duymazlığının Galatasaray camiasına uymayacağını düşünüyorum.Bu adamda Sergen Yalçın gibi kalitesiz tavırlar var. Ne kendisine ne de işine saygısı olduğunu sanmıyorum. Fatih Terim yetenekli ama bunu ortaya koyamayan futbolcuları futbola kazandırıyor ama hoca şansını çok zorluyor.Batuhan rehabilitasyon dönemini lütfen başka takımda geçirsin.Fatih Terim de lütfen Sercan üzerinde yoğunlaşsın.
 
Üst Alt