Bayern Münih, Onyekuru ile Prensip Anlaşmasına Vardı - Sayfa 4 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Bayern Münih, Onyekuru ile Prensip Anlaşmasına Vardı


türkiyede hemen transfer sikesi diye agliyorlar. Almanya da bunu demiyorlar, Bayern büyük oldugundan dolayi diger takimlari kücük tutuyor diye agliyorlar. Bizde hemen sike, tesvik felan diye zirliyorlar

Bizim medya mal ve serefsiz. Diagne'ye sampiyonluk bonusu konmasina bile sike dendi. Dunyanin her yerinde oluyor ulan andavallar diyen bir Gsli ise yok maalesef TV ekranlarinda
 
Alman takimlar transferleri erken bitirmeyi sever. Dortmunda bakin. Adamlar sezon yeni bitti ve 2 tane oyuncuyu bitirdi ve Brandtin transferinide yavas yavas aciklarlar. Bence Onyekuruyu almazlarda, ama Saneyi falan haziranin basinda bitirirlerse hic sasirmam.
 
Vay be, eger dogruysa ama bizdeki performansiyla bu transferi haketmis olacak. Gercekten klas bir transfer. Orada yapar mi bilemem (zannetmiyorum) ama bu bizim adimiza da guzel bir gelisme olur.
Galatasaray'in sabikali CV'sini (yasli oyuncu grubu, ödenmeyen paralar, transfer rezaletleri) epey düzeltecek bir transfer olur. Tabi kalmasini isterim ama Bayern cidden istiyorsa Onyekuru icin sevinirim. Bizim finansal gücümüz Onyekuru'yu anca 1 sene daha kiralamaya yetiyor.

Fatih Terim'le birlikte sadece alt yapidan cikan oyuncular degil, kiralik gelen oyuncular bile kendini gelistirip daha büyük kulüplere transfer olabiliyor demektir bu. Cok daha büyük kulüplerden kiralik oyuncular alabiliriz.
 
Olur olmaz bilmiyorum ama daha once oyun olarak olmasa da gol ve asist rakami olarak cok rahat Reus performansi verebilir demistim. Yani su pas olayini biraz gelistirse gercekten 25 gol barajlarinda cok rahat gezer. Tamam stil olarak Bruma ve Gary'den farkli ama Allah icin su cocugun girdigi pozisyonlarin hangisini Bruma ve Gary girmisti. Sadece pozisyon sayisi degil, pozisyon turu olarak da bildigin forvet oyuncusu pozisyonlarina girdi. Mesela bsk macinda sayilmayan golu nasil atti anlamadim. Inanilmaz seri bicimde vurdu. Sanki kalecinin sagina calim atacak diye dusunurken refleks vurusu gibi ansisiz topa vurdu. Suanda eksik olup da gelistirilebilir 2 sikintisi var.
1 - pas alis verisi eksik
2 - girdigi pozisyon sayisina gore gol sayisi az. Zaten burada kufur yemesinin en buyuk nedenleri de bunlardi :)
 
Iki kanat almazalr. Gnabry, Müller, Coman + transfer ve arkasinda Davies bekler. Bunlar hep 21-22 adamlik kadroyla sezona giriyorlar
 
Coman yedeklenirse yuku azalmaz mi? Boylelikle daha az sakatlanmis olur

Yedek beklemeyecek kadar iyi zaten
O adamın yürürken bile sakatlanma riski var ve bundan sonra bir ağır sakatlık daha geçirir ise futbolu bırakacağını söyledi. Üstelik Gnabry de henüz arzulanan patlamayı yapamadı. İyi bir yolda ama adamlar Ribery ve Robben klasına alışıklar. Ben bir Rebic hamlesi bile bekliyorum her ne kadar orijin bir kanat olmasa bile oynayabiliyor. Kovac bu sezon başı da çok istemişti.
 
Bayern'in para sıkıntısı yok ama para saçan da bir kulüp değil. Sane olayına engel teşkil eden durum da para olmaması değil, Hoeneß bütün transferler için üst limit olarak 80 milyon Euro belirlediklerini söyledi.
 
Üst Alt