Bayern Münih Takip Başlığı - Sayfa 36 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Bayern Münih Başkanı Uli Hoeness: "Manchester City, Leroy Sane'nin transferi için bizden 100M€ istedi.Bunlar insanlık dışı rakamlar burada Monopoly oynamıyoruz, futbol kulübüyüz"

Bayern gariban Bundesliga takimlarinin oyuncularini ayartip kulupleri ucuza satmaya zorlamaya alismis tabi.. 100m euro bence az Sane icin, 100m pound olmali. Yasi cok genc Sane'nin 23 yasinda ve kendini PL'de ispatlamis oyuncu.

Havertz'i alacaklar seneye, bu sene de Sane olmuyorsa ucuz bi oyuncu bulabilirler, Nicholas Pepe ismi yaziliyordu bunlarla.
 
Hoeness ne anlatıyorsun sen yav. Daha geçen stoper Hernandez'e 80 Milyon verdiniz, Sane yi 50 ye falan alabileceğini mi sanıyordun.

sent via GSC
 
Bayern Münih, Leroy Sane transferinde mutlu sona yaklaşmasının ardından Leverkusen'den Leon Bailey için de el sıkıştı. Sadece resmi imzalar kaldı.
 
Almanlar şöyle bir benimsemiş bence:

Bayern Münih’i Alman milli takımı gibi görüyorlar. Sonuçta en üst düzey kulüp organizasyonu olan CL’de en iddialı 4-5 takımdan birisi her zaman. Almanya’yı iyi temsil etsin Almanya’ya en büyük kupayı getirsin yerel rekabet o kadar önemli değil.

Diğer kulüpler Bayern Münih için oyuncu bulsun, yetiştirsin sonra Münih’e versin o topçuları. Dortmund, Leverkusen ve diğer tüm Alman takımları köle gibi Münih’e çalışsın.

Üstün Alman futbol ırkı yaratılsın Münih’te. Zihniyet bu sanki.
 
Üst Alt