Bayern Münih Takip Başlığı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Cevap: Bayern Munich Konu Başlığı



Almanyada yıldızı parlayan Bayerne uğramadan geçmiyor :D



Bu Luca Toni nasıl Bayernde oynuyor ben hala anlamış degilim :) gollerinin çogunu ya kalav kemigi ile yada kafa ile atıyor :D
 
Cevap: Bayern Munich Konu Başlığı



En iyisi Ribery



Alman Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) oynayan futbolcular, Bayern Münih'in Fransız yıldızı Franck Ribery'yi sezonun en iyi futbolcusu seçtiler. Kicker dergisinin geleneksel olarak kış mevsiminde yaptığı ankete katılan 234 futbolcu, yüzde 54,1 oranla Ribery'yi sezonun en iyi futbolcusu olarak seçerken, TSG 1899 Hoffenheim'da oynayan ve gol krallığında lider olan Vedad İbisevic'i yüzde 23,6 oranla ikinci, Bayer 04 Leverkusen'li Renato Augusto'yu da yüzde 3,9 oranla üçüncü seçtiler.



Futbolcular, ''Şimdiye kadar en kazançlı teknik direktör kim'' sorusuna ise TSG 1899 Hoffenheim'in teknik direktörü Ralf Rangnick'i yüzde 50,6 oranla birinci sırada gösterirken, Hertha BSC Berlin'in çalıştırıcısı Lucien Favre'yi yüzde 10,3 oranla ikinci, Bayer 04 Leverkusen'in teknik direktörü Bruno Labbadia'yı da yüzde 9,8 oranla üçüncü seçti. Sezonun en iyi kalecisi olarak Bayer 04 Leverkusen'in file bekçisi Rene Adler, yüzde 61,6 oranla bu kategoride ipi göğüslerken, futbolcular, sezonun ilk yarısını lider tamamlayan TSG 1899 Hoffenheim'ı sürpriz yapan takım olarak, en fazla hayal kırılıklığı yaratan takımlar olarak da sırasıyla FC Schalke 04'ü, Werder Bremen'i ve Borussia Mönchengladbach'ı gösterdiler.
 
Cevap: Bayern Munich Konu Başlığı[Tüm Konular]



Rensing: “Adler’den daha iyiyim”



Oliver Kahn’ın emekliye ayrılmasından sonra Bayern Münih kalesini devralan Michael Rensing, iddialı açıklamalarda bulundu



Almanya milli takımının kalesini korumayı hedeflediğini söyleyen genç file bekçisi, bu konunun yakında tartışılmaya başlanacağından emin gözüküyor. İlk yarı boyunca gösterdiği performanstan mutlu olan Rensing, meslektaşı Adler ile ilgili şunları söyledi: “Şu anda milli takım için düşünülen Adler, genç takımda benim gerimde yer alıyordu. Şimdi benim önde olması hakkında herkesin düşünebildiğini düşünüyorum. Ben ondan daha iyiyim







SUNU DEMEK İSTİYORUM HADİ LENNN:D
 
Cevap: Bayern Munich Konu Başlığı[Tüm Konular]



Benim için "Dünyanın En Antipatik Takımları" listesinde bir numaradır.
 
Cevap: Bayern Munich Konu Başlığı[Tüm Konular]



Bundesliga'da favori Bayern Münih



Bundesliga’da görev yapan teknik direktörlere göre şampiyonluğun favorisi; Bayern Münih.

Alman Haber Ajansı DPA'nın Bundesliga'da görev yapan teknik direktörler arasında düzenlediği 'Bu sezon şampiyon kim olacak?' sorulu anketin cevabında Bayern Münih çıktı. Ligin ilk yarısını Bayern Münih'in önünde averajla lider bitirmesine karşın teknik direktörlerin hiçbirisi Hoffenheim'a şampiyonluk için şans tanımadı.



Bayern Münih'in eski teknik direktörlerinden ve şimdi Wolfsburg'u çalıştıran Felix Magath, "Tüm zorluklara karşın Bayern kazanacak. Onlar en güçlü kadroya sahipler. Tecrübeleriyle şampiyonluğa oynuyorlar" dedi.



Bayern Münih Teknik Direktörü Juergen Klinsmann ise ligin şu anki gol kralı Vedad Ibisevic'in sakatlığına karşın Hoffenheim'in şampiyonluk yolundaki en büyük rakipleri olacağını söyledi. Klinsmann, "Hoffenheim'ın zirveyi zorlayacağını tahmin ediyorum. Bremen de geri dönecek. Ancak biz konsantrasyonumuzu korursak sezon sonunda şampiyon oluruz" dedi.



Werder Bremen Teknik Direktörü Thomas Schaaf ise tecrübe farklılığı nedeniyle Bayern'in Hoffenheim'a göre ipi göğüslemeye yakın taraf olduğunu ifade etti.



Hoffenheim Teknik Direktörü Ralf Rangnick ise diğer takımların da şampiyonluk yarışında iddialı olduklarını vurgulayarak, "Sadece Bayern ve Hoffenheim'ı konuşmak yanlış. Hamburg, Leverkusen, Bremen, Schalke, Hertha Berlin ya da Stuttgart gibi takımların da şansı var ve onlar da şampiyonluğu istiyorlar" dedi.



Köln'ün teknik direktörü Christoph Daum da Bayern Münih'i şampiyonluğun en güçlü adayı olarak gördüğünü daha önce açıklamıştı.
 
Cevap: Bayern Munich Konu Başlığı[Tüm Konular]



Bayern, Zarate ile Pandev’i izliyor



İtalya’dan gelen haberlere göre Lazio’nun golcüleri alman devi Bayern Münih’in kıskacı altında.

Il messagero’nun haberine göre Bayern’in baş scoutu Egon Coordes, Lazio’nun Pazar günü Cagliari ile oynadığı karşılaşmayı izledi. Her ne kadar Lazio maçı 4-1 kaybetse de Coordes’in gözü golcü ikilinin üzerindeydi.



Bir diğer habere göre iste Bundesliga şampiyonu Cagliarili Capucho Neves Jeda’yı da izlemeye aldı. Golcü futbolcu Pazar günü iki defa Lazio ağlarını buldu. Her ne kadar Alman ekibi Lazio’nun golcülerini istese de bu transfer hiç de olası görünmüyor.



Roma ekibi daha önceden iki oyuncunun da satılık olmadığını açıklamıştı. Başkan Claudio Lotito, Şampiyonlar Ligi’ne gitmek isterken böylesine iki önemli oyuncunun takımdan ayrılması, ekibin gücünü oldukça büyük oranda azaltacaktır.
 
Cevap: Bayern Munich Konu Başlığı[Tüm Konular]



Ligde Hamburg'a deplasmanda 1-0 yenildiler.Çok zevkli bir maç oldu...
 
Cevap: Bayern Munich Konu Başlığı[Tüm Konular]



Maçın özellikle ikinci yarısı bir harikaydı.Çok gol kaçırdık,mağlup olduk üzgünüz.:DBence Klinsi daha fazla şans vermeli Hamit'e ayrıca Danovan'ın pek bişi katacağını düşünmüyorum takıma ki dün de olumlu hiçbişi yapamadı.Klose de bitmiş.Koskoca takım Toni,Ribery ve Schweinsteiger'in ayağına bakıyor.Onlar kötüyse gol atamıyor Bayern.Bir forvet transferi yapılması gerek bence.Olic güzel bir seçim olabilir.:)
 
Cevap: Bayern Munich Konu Başlığı[Tüm Konular]



Sosa Bayern'de kaldı



Trabzonspor'un almayı düşünüp sonradan rota değiştirdiği Sosa, kulübü Bayern Münih'te kaldı.

Adı bir arada Trabzonspor ile de anılan Jose Ernesto Sosa, Bayern Münih’te kaldı. Espanyol, Trabzonspor derken Palermo’nun da kiralamak istediği genç futbolcu hakkında konuşan Bayern Münih’in menajeri Uli Hoeness, “Keşke bu transfer gerçekleşseydi de biraz oynama fırsatı bulabilseydi” dedi. Palermo, Sosa’yı kiralayacakken forvet hattındaki sakatlıklar nedeniyle gözünü ileri uca çevirmişti.
 
Cevap: Bayern Munich Konu Başlığı[Tüm Konular]



Baumjohann Bayern Münih'te



Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih, Borussia Moenchengladbach'ın orta saha oyuncusu Alexander Baumjohann'ı renklerine bağladı.



Milli futbolcu Hamit Altıntop'un da formasını giydiği Bayern Münih'ten yapılan açıklamaya göre, Alman orta saha oyuncusu ile yeni sezonun başından geçerli olmak üzere, 3 yıllık sözleşme imzalandı.



Bundesliga'da henüz 18 maça çıkmasına karşın, Almanya'nın umut vadeden futbolcuları arasında sayılan 22 yaşındaki Baumjohann, konuyla ilgili açıklamasında, ''Bayern Münih takımında yapabileceğimi düşündüğüm için teklifi kabul ettim. Şansımı denemek istiyorum'' dedi.



Münih ekibinin, Zenit St. Petersburg'dan Anatoly Timoshchuk ile de gelecek sezondan itibaren anlaşmak istediği belirtilirken, Ukraynalı futbolcu ile prensipte anlaşıldığı ifade edildi.
 
Cevap: Bayern Munich Konu Başlığı[Tüm Konular]



Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih'in forvet oyuncusu Luca Toni'nin, aşil tendonundan sakatlandığı bildirildi.



Bayern Münih Teknik Direktörü Juergen Klinsmann, dün Hertha Berlin'e 2-1 yenilgiyle biten maçta sakatlanan İtalyan futbolcunun, sağ ayağındaki aşil tendonunda problem yaşadığını belirtti.



Toni'nin, 21 Şubat Cumartesi günü Köln ile yapılacak maçta forma giyemeyeceğini ifade eden Klinsmann, İtalyan forvetin, bir haftada kendini ancak toparlayabileceğini söyledi.



Maça ilk 11'de başlayan Toni, maçın 35. dakikasında sakatlanarak, yedek kulübesine çekilmişti.
 
Cevap: # Bayern Münih



üst üste 3 malubiyetten sonra bu 0 -5 iyi oldu... artık ligdede açılırlar heralde... bundan sonra puan kayıplarına tahammülleri yok...
 
Üst Alt