Bayern'den Moussa Dembele'ye 30 Milyon £! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Bayern'den Moussa Dembele'ye 30 Milyon £!


Bayern Münih, Celtic'in 20 yaşındaki yıldızı Moussa Dembele için 30 milyon poundluk bir teklif yapmaya hazırlanıyor. (Mirror)

:38573:Kaçan balık büyük olur.
 
Kaçan balık falan değil.Dembele bakın aynı performansın daha iyisini gösterse bile o kadar para verecek takım çıkmazdı.Ha takım için katkılı olurdu ama bencil egoist falan diyip eleştirirdik
 
ne dedin sen şimdi

Ben sana tercüme edeyim. Türkiye'ye gelseydi muhtemelen sonu Garry Rodriguez gibi olacaktı, "pas versene ulan" "çöp bu" muhabeti olacaktı, ayrıca potansiyelini bulsa da Türkiye liginde oynadığı için o parayı kimse vermezdi. Türkiye ligi performansına İngiltere Almanya "orası Türkiye orda herkes yapar burda yapamaz" şeklinde bakıyor, özellikle İngiltere'de Emenike ve Gökhan Töre transferinde bunu açık açık söylediler West Ham başkanı Türkiye'den oyuncuya 13 milyon bonservis filan vermem, buraya kiralık gelsin bakalım burda da yapabiliyorsa o zaman veririz dedi, nitekim takıma bile girmeyi beceremedi.

Moussa'nın da sonu o olurdu.

Ayrıca yöneticiler her ne kadar imza parası diye söylemiş olsa da bana göre Dembele Brandon Rodgers faktörü ve Celtic'in fazla bonservis istemeden her yıl Premier Lig'e 1-2 futbolcu vermesi ve iyi bir vitrin olması sebebiyle orayı tercih etmiştir, genç yeteneklerin Dortmund Sevilla Benfica gibi kulüpleri büyük kulüplere tercih etmelerinin en büyük sebebi bu, geçen Ousmane Dembele de benzer şeyler söyledi, Bayern, Liverpool ve Arsenal'i reddetmişti yazın Dortmund için. Oralara gitseydi özellikle Bayern ve Arsenal'de yedek kalacaktı birçok maç, şimdi bütün dünya her maç onu izliyor ve değerini 3'e katladı Dortmund'da oynadığı için.
 
Ayrıca haber doğruysa ben olsam Ancelotti olduğu sürece Bayern'e gitmeyi bi düşünürüm, oynatmıyor herif genç adamları, Milan'a çeviricek Bayern'i.
 
Üst Alt