Bayram Hediyesi Geliyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Bayram Hediyesi Geliyor!


Florya'da bugün dev transfer zirvesi var. Başkan Ünal Aysal'ın bayram süresince en az bir transfer açıklayarak, sarı-kırmızılı taraftarların gönlünü almak istiyor.







unalaysal-1307268717.jpg




Galatasaray'da transfer için artık geri sayım başladı. 5 Eylül'e kadar transferi tamamlayı planlayan sarı-kırmızılı yönetim bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde büyük bir zirve yapacak.



Başkan Ünal Aysal'ın önderliğinde toplanacak olan transfer zirvesine Ali Dürüst, Adnan Öztürk, Abdürrahim Albayrak ve Fatih Terim katılacak.



Dev zirvede başkan Ünal Aysal'ın son yaşanan transfer gelişmelerinden Fatih Terim'i bilgilendirmesi ve Terim'e alternatifleriyle beraber 'Gelirim' diyen oyuncuların listesini sunması bekleniyor. Bugün yapılacak olan zirvenin ardından Terim son kararını verecek ve sarı-kırmızılı yönetim resmi adımları atarak 31 Ağustos Çarşamba gününe kadar transferi noktalayacak.



Lukas Podolski, Diego Ribas, Elia, Marlos, Diego Forlan, Fred, Sercan Yıldırım ve Yiğit Gökoğlan ile direkt transfer temaslarında bulunan sarı-kırmızılı yönetim bu oyunculardan en az ikisinin transferini en az maliyetle sonlandırmak için büyük çaba sarfediyor.



Başkan Ünal Aysal'ın bayram süresince en az bir transfer açıklayarak, sarı-kırmızılı taraftarların gönlünü almak istediği de kulislerde yüksek sesle konuşulmaya başlandı.​
 
Cevap: Bayram hediyesi geliyor!



Kap'a bildirilse dahi endişeyle bakıcam o transferler'e..Ne zaman imzayı atar,Forma'yı giyer o zaman inanırım..
 
Cevap: Bayram Hediyesi Geliyor!



alatasaray'da transfer için artık geri sayım başladı. 5 Eylül'e kadar transferi tamamlayı planlayan sarı-kırmızılı yönetim bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde büyük bir zirve yapacak.



Gerçekten çok güzel. 31 Ağustos'tu hani.
 
Cevap: Bayram Hediyesi Geliyor!



beynim yoruldu ders çalışmam gerek ama şu transfer işi kafama takılıyor yeter artık bitirin şu işi :(
 
Cevap: Bayram Hediyesi Geliyor!



Başkan istediğini almasın ve hocanın kadroma uyar dediklerini alsın yeter.Çünkü yöneticilerden geçtim hoca bile birçok transferi pahalı diye yaptırmıyor.Zaten başkanın artık basıp parayı transfer yapacağını düşünüyorum.Şu ana kadar çok pazarlık yapıp çok geç kaldık artık vaktimiz yok malesef.
 
Üst Alt