BBC Sport En İyi Koreografiyi Seçiyor, Oylarımızı Kullanalım! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

BBC Sport En İyi Koreografiyi Seçiyor, Oylarımızı Kullanalım!


Some of the best tifos from the Champions League - BBC Three
The return of the Champions League evokes many things: the promise of elite club football, singing along to the multi-lingual theme tune ("the chaaampioooons, the champiooooooons"), but perhaps best of all, the incredible choreographed displays from fans.These displays, or tifos - a word stemming from the Italian for fans, tifosi - often leave viewers with many questions. How do they make them? Who comes up with the idea? Which arts and crafts store stocks all of that coloured paper?


And the global stage provided by Europe's elite club competition usually brings out some belters. Here are just a few top tifos from those big European nights under the lights.


Oylarımızı kullanalım. Belki Legia bizden iyidir. Oda belki diye düşünüyorum.
 
1. olacaz galiba ama bizimki en iyisi değil kesinlikle. Yine de Galatasaray'a verdim taraftarlık bunu gerektirir.
 
Yalnız bizimkinin çekim açısı biraz kötü göstermiş kabul etmek gerekirse, zira dik açıdan çekilse daha muhteşem gözükür.
 
Aslında ''Gücünü tarihinden al' koreografisi bundan daha iyiydi neden Real maçındakini koymuşlar anlayamadım ama bastım oyu tabi ki.Bu arada Legia,Dortmund ve oly nin koreografileri bizimkinden iyi.
 
Legia ve BVB arasında kalmıştım, kıymetli GSC üyeleri daha çok Legia dediği için Legia'ya bastım geçtim. Şebo mudur nedir, uA'nın başında olduğu müddetçe hiçbir organizasyonda oy moy vermem.
 
Ulan en sövdüğüm koreografilerden birini koymuşlar, bariz hemen hemen hepsinden de kötü.

böyle salak bir koreografiye oy verip uA'nın ekmeğine yağ süremem.

Legia'nın uA'sı kazansın adamlar hakkını vermiş efsane olmuş
 
Olum nerede boş iş var takipteyiz anketi felaket trollemişiz bu ne lan?


Spartak Moscow
1%
Olympiakos FC
3%
Real Madrid
1%
Atletico Madrid
1%
Borussia Dortmund
7%
Legia Warsaw
14%
Galatasaray
60%
Celtic
12%


%60 nedir vicdansızlar
 
Son düzenleme:
Üst Alt