Beckham Galatasaray Yolunda | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Beckham Galatasaray Yolunda


Los Angeles Galaxy ile sözleşmesi aralıkta sona erecek olan yıldızın adı Galatasaray'la anılıyor.



saas_17.jpg




2007'den bu yana ABD'de Fransa'da yayın yapan Radyo Monte Carlo, ABD Ligi takımlarından Los Angeles Galaxy'de forma giyen David Beckham'ın, Galatasaray'ın başını çektiği birçok üst düzey kulüpten teklif beklediğini yazdı. 36 yaşındaki yıldız futbolcu ile Paris Saint Germain ve Tottenham Hotspur'un da adının anıldığı ve Beckham'ın, en yakın sürede bu takımlardan birinde forma giymek istediği ifade edildi. Haberde ayrıca İngiliz yıldızın, "Büyüye kapılıp İstanbul'un yolunu tutacağı" ifade edildi. 2007 yılından bu yana ABD temsilcisinde oynayan Becks, 2008-09 ve 2009-10 sezonunda kiralık olarak Milan'da ter dökmüştü.

24 MAÇTA 2 GOL, 13 ASİST



Dünya çapında bir yıldız ile taraftarlarını coşturmak isteyen sarı-kırmızılı yönetimin David Beckham ile Avrupa'yı sallamak istediği öğrenildi. Bu sezon LA Galaxy ile 24 karşılaşmada forma giyen 36'lık orta saha, 2 gol ve 13 asistle mücadele ediyor. 31 Aralık 2011'de sözleşmesi sona erecek Beckham'ın futbol kariyerini Avrupa'da sürdürmek istemesi ve bonservisinin elinde olması transferi kolaylaştıracak gibi görünüyor. Cimbom'un, Beckham'ı kadrosuna katarak forma satışlarından da önemli bir kâr elde etmek istediği konuşuluyor. Yıldız futbolcu, daha önce Manchester United ve Real Madrid formaları da giydi



kralspor.ensonhaber
 
Cevap: Beckham Galatasaray yolunda



Adama verilecek yıllık maaş ile orta yaşlı yıldız bonservisi ödenir, yazan güzel yazmış ama :D
 
Cevap: Beckham Galatasaray yolunda



36 laan yuh 36 yaşinda transfer gerçekleşirse isterse ronaldo olsun karsı cıkardım.. 36 boru değil ne kadar profesyonelde olsa zorlanacaktır ABD ye benzemez Türkiye ligi ..



Mdem alınacak +30 yaşinda bi topcu Ronaldinho alınsın. :)
 
Cevap: Beckham Galatasaray yolunda



Zar atmak gibi bir olay bu tutarsa 1 sezon oynar tutmazsa boşuna transfer olur. Ha ileride teknik kadroda bilgilerinden faydalanma amaçlı alınacaksa belki mantıklı ama Guti-Beşiktaş ilişkisine dönmesi uygun olmaz.



Guti demişken geçtiğimiz yıl Guti Beşiktaş'a değil de bize gelseydi konumu bana kalırsa çok daha farklı olurdu..
 
Üst Alt