BeIN Sports, Fenerbahçe'ye 'beFair' Davası Açıyor | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

BeIN Sports, Fenerbahçe'ye 'beFair' Davası Açıyor


1614017446202.png

Fenerbahçe ile Süper Lig'in yayıncı kuruluşu BeINSports arasındaki gerginlik hukuki zemine taşınıyor. Katar merkezli yayıncı, Fenerbahçe'nin giydiği 'beFair' tişörtleri nedeniyle sarı-lacivertli kulübe fikri mülkiyet ihlali davası açtı.

İngiliz medyasından City A.M'in 'özel haber' olarak verdiği bilgilere göre; Fenerbahçeli futbolcuların maç öncesi ve sonrasında verilen röportajlarda 'beFair' yazan tişörtler giymeleri, saha içi reklam panolarında kurum karşıtı benzer yazılar yazılması üzerine şirket, Fenerbahçe'ye 'fikri mülkiyet hakkının ihlali' gerekçesiyle dava açma kararı aldı.

Haberde Fenerbahçe'nin BeINSports'a karşı bir 'halkla ilişkiler savaşı' başlattığı belirtilirken, BeINSports avukatlarının da İstanbul'daki ilgili mahkemeye 24 saat içinde gerekli evrakları sunacağı belirtildi.

Fenerbahçe, sezon ortasından itibaren BeINSports'u VAR'ı manipüle ederek ve elverişsiz kamera açıları seçerek kendilerine karşı komplo kurmakla suçlamış, beIN iddiaları reddetmişti.

BeIN Media Group sözcüsü, konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"Haklarımızı korumak için gereken her türlü yasal işlemi başlatacağız. Daha önce de gösterdiğimiz gibi, fikri mülkiyetin korunmasında tavizsiz bir yaklaşım benimsiyoruz, bunun tek sebebi futbolun ekonomik temeli olması."

T24

 
Diğer takım taraftarları almaz büyük patlayabilir ler eğer bunlara verirlerse ihaleyi

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
SSport olursa alırlar da Acun girerse uzak durulur.

İnsanlar bayağı irrite olmaya başladı sonunda Acun'a, bu zamana kadar niye adam yerine konuluyordu onu da anlamadım.

Adnan Oktar'a karı bulan, metresinden çocuk yapan, yurtdışından formatları çalıp duran birisi hükümet desteğiyle ne seviyeye getirildi.
 
Daha 2 ay oldu, amacı zaten yurtdışında satmak, tutmadı demek için çok erken daha.

Acun-Saran ortaklığı benim tahminim ve yüksek ihtimalle olacaktır da.
Daha dur. Bunlar yakında Şekip Mosmoroğlu ve Mahmut Uslu’yu da federasyon yönetimine alırlar. Yayın ihalesi de Acun ve Sarana gider, böylelikle el ele verip türk futbolunun anasına atlamaya devam ederler.
 
şu pandemi dönemi ve 15 temmuz sonrası yüzünden grev yasağı olmasaydı Koç holding epey sarsılırdı. Aslında bu hükümete çok şey borçlu Ali Koç ama fenerbahçe başkanlığı ayrı bir zırh. Zavallı işçinin biri Ali Koç un bir evinin fiyatı 38 bin işçinin maaşına denk diye yazılınca kimse umursamadığı gibi birde fenerbahçe düşmanlığı gürültüsüne kurban gitti.
 
Üst Alt