Bekir İrtegün'e 'Bylock' Gözaltısı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Bekir İrtegün'e 'Bylock' Gözaltısı


İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatıyla Bekir İrtegün Bylock kullandığı gerekçesiyle gözaltına alındı.

Başakşehir Spor Kulübü'nün sözleşmesini feshettiği eski Başakşehir ve Fenerbahçeli futbolcu Bekir İrtegün, FETÖ’nün kriptolu ‘ByLock’ haberleşme programını
kullandığı iddiasıyla gözaltına alındı.

Bekir İrtegün daha önce yurtdışına çıkmak isterken polis tarafından engellenmiş, hakkında yurtdışına çıkış yasağı olduğunu öğrenmişti.

Bunun üzerine İrtegün avukatı aracılığıyla soruşturma savcılığına dilekçe sunarak telefonuna örgütün gizli haberleşme sistemi Bylock'u kimin yüklediği ve kimlerle konuştuğuna dair bilgiler verdiği öğrenildi.

Bu dilekçeden sonra savcılığın gözaltı kararı çıkartarak İrtegün'ün teslim olması için tebligat gönderdiği, İrtegün'ün de bugün İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne giderek teslim olduğu belirtiliyor.

İrtegün hakkında Bylock kullanıcısı olduğu ve FETÖ terör örgütü üyeliği suçlaması bulunuyor.

Hürriyet
 
Aslında cemaat işlerine falan bulaşmayacak kadar marjinal biriydi.. İnşallah bağlantısı yoktur ve aklanır..

kkyx7.jpg
 
bugün emsal bir karar çıktı .

bylock kullanan bir vatandaş 10 küsür sene ceza aldı.

Bekir ..i tuttu anlayacağınız.
 
Fakir ihtiyaç sahiplerine burs bulmak için tabiki başka ne için olabilir, telefoncu bile kurmuş olabilir hatta belki yeğeni yanlışlıkla oynarken kurmustur ama bekir kurmamistir.
Ha gel gelelim bir uygulama kurdu diye insanların içerir alınması da yanlıştır. Bir şekilde mesajlaşma loglarina ulaşıp suç unsuru bulamadıktan sonra hikaye.
 
Tabiki Bekir İrtegün Fethullahçı olduğu için tüm Fenerbahçe Fetöcü demeyeceğiz ama Hakan Şükür ve Arif Erdem yüzünden Galatasaray'a saldıran edepsizler bu haberi çok konuşmuyor.
 
Üst Alt