Belçika Jupiler Pro League Maçlar Başlığı - Sayfa 2 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Belçika Jupiler Pro League Maçlar Başlığı


Genk'i takip et,saglam bir sekilde geliyorlar

Teknik direktorleri Clement Emin adimlarla ilerliyor

Genk'in az maçını izledim geçen sene. Bu sene daha izleyemedim. Bailey çok iyiydi bir ara.

Brugge ise geçen sezon Başakşehir eşleşmesi ile iyice dikkatimi çekti. Daha önce Belçika liginde bir takımı bu kadar sıkı takip etmiyordum. Çok keyifli oyun oynuyorlar. Denswill, Sol kanatları ki onunla ilgili de bir scout başlığı şart, Dennis filan enteresan adamlar.
 
Arda ile konuştuktan sonra Genk'in bu haftaki maçının geniş özetini izledim az önce.

Brugge ve Genk'in iki hocası ile her iki takımdan bir kaç oyuncuyu dikkatle takip etmek lazım. Leko zaten emin adımlarla geliyor. Clement ise daha az maçını izlememe rağmen oynattığı oyunla gerçekten dikkat çekiyor.

Brugge'da geçen sene çok öne çıkan Denswill aynen devam ediyor. Dennis ise bu sene ilk 11'e giremiyor. Ama bence çok iyi oyuncu. Belki de alım fırsatı. 3-4-3'den 3-5-2'ye geçince sol kanada da sağ kanada da kanat forvetten bozma adamlar monte etti Leko. Danjuma ve Vlietnick mutlaka takip edilmesi gereken daha 20'lerinin başında çizgi oyuncuları. Vlietnick özellikle yeni bir Meunier gibi oynuyor. Çift santraforun merkezdeki Wesley güçlü kalıplı bir santrafor. Ben tarz olarak böyle oyuncualrı sevmesem de kesinlikle bizim ligi sallar.

Genk'de ise izlediğim kısa dakikalarda santraforları Samatta ve kanat Trossard dikkatimi çekti. Onları da daha çok izlemek isterim.

Son dönemlerde oyuncu basan lig aynen devam ediyor. İki tane de hoca armağan edecekler futbola öyle görünüyor.
 
Genk haftalardir farkli kazaniyor

Oynadiklari futbol izlemeye deger,ayni sekilde club brugge'da saglam oynuyor
 
Dennis neden bu sene yedek biliyor musun? Evet 3-4-3'den 3-5-2'ye geçti ama yine de yardımcı santrafor olarak O'nun yerine Genk'ten aldıkları elemanı oynatıyor. Disiplin sorunu filan mı var?

Gecen sezon hamle oyuncusuydu,sporting'e giden diaby'de bir sikinti oldugu zaman ilk 11 de sans buluyordu

Yetenekli bir oyuncu ama bu sezon sanssizligi siebe schrijvers'in transfer edilmesi

Siebe'den beklenti büyük,sadece club Brugge degil basin da milli takima kadar yükselme beklentisi oldugu icin oynama ihtimali daha yüksek
 
Üst Alt