Belhanda 9 Milyon Euro Bedelle Gidiyor İddiası! - Sayfa 8 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Belhanda 9 Milyon Euro Bedelle Gidiyor İddiası!


Tursun gibi önüne gelene 5 milyon maaş bayılan her türlü topcu bulur ondan sonrada senede 3 asist yaptı diye adamı savunanlar çıkar birde

O paraları verdiğimiz için geldiler işte. O sayedede o kadroyla şampiyon olduk. Burda dursungilleri övmüyorum. Maalesef gerçekler bunlar. Bak şimdi alan gelmiyor. 20 milyon para istiyor 4 senelik. Gelir mi gelmez tabi. Ee euroda eskisi gibi 2-3 tl degil artık. Kalburüstü adamları unutun o yüzden gelecek adamlar bundan sonra işte böyle gelecek vaad eden adamlar olur. Onlarda ya tutarsa
 
Transfersizlikten Dursun'a bile güzelleme yapılıyor. :asd: Borçların sıfırlanabilmesi adına kurtuluş olarak görülen Riva ve Florya'yı kim peşkeş çekti der, susarım.
 
Bu menajerini niye degistirmis yav? Eskisi Belhandaya sampiyonlar ligi oynadikdan sonra iki katina araplara satardim diyordu.
 
gitse birsey farketmezmi?
adam bi gitti 10 mac kazanamadik, belhandaci degilim aslada olamam lakin belhandasiz baska belhandali bir gs bambaska! alternatif bulursun, genis kapsamli bir calisma yaparsin, daha iyi bi oyuncu getirirsin, ozaman yol veririz anca.
Yahu hangi 10 mac?
Belhanda yokken
Gary
Badou
Donk
Nagatomo
var miydi?
Biz Belhanda sakatlandiktan sonra mi mac kaybettik yoksa Bursa maciyla baslayan seride mi?
 
muslera

mariano ozan 23-marcao nagatomo

feghouli fernando ndiaye onyekuru

22-alan 18-balotelli


belhanda gider, bu kadro kurulursa nasıl olur? Sizce 4-4-2 için uyumlu bir kadro mu ?

akbaba dönünce başka bir şeyler düşünülür. Linnes sağbek ,solbek, kanatlar, donk stoper ve orta sahayı yedekler.

yedek stoperler mecburen maicon, ahmet.

Sinan yedek forvet ve kanatlar.
 
Yönetim transfer yapamıyor, kimseyi satmayalım artık. Bu seneki şampiyonluk sanki diğer şampiyonluklardan değersizmiş gibi düşünülüyor. SAT, SAT, SAT. Çok para alıyor SAT. Kötü oynuyor SAT.

Tamam da transfer yapamıyoruz farkında mısınız? 1 stoper aldık, 1 de forvet alabilirsek ne ala. Öp başına koy.

Fener devre dışı, Beşiktaş geride, bir Başakşehir var geçmen gereken. Bu sene şampiyon olmak şu anki kadroya 1 forvet takviyesi ile gayet mümkün. Sanki havlu attık lige SAT SAT SAT.
 
Üst Alt