“Belhanda, Bundesliga'da oynamayı hayal ediyor” | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

“Belhanda, Bundesliga'da oynamayı hayal ediyor”


1076529_imgw750.jpg

Alman basını, Galatasaray'ın prensip anlaşmasına vardığı Younes Belhanda'nın Almanya'ya dönmeyi hayal ettiğini yazdı.


Reviersport.de’nin haberine göre Belhanda’nın menajeri, daha önce Schalke 04’te kiralık olarak forma giyen oyuncusu hakkında yaptığı açıklamada, “Younes Almanya’da kendisini gösteremedi çünkü o dönem sakatlıklar yaşadı. Şimdi hatalarından ders aldı. Kendisini yeniden Bundesliga’da kanıtlamak istiyor” ifadelerini kullandı.

Gamaspor
 
başakşehiri örnek alın biraz ahraz yöneticiler ne belhandası ne 8 milyon eurosu bi sürü fırsat transferi var az uyanık olun..
 
Fasli bir Arkadasla konustum en son milli macta izlemis,onun dedigine göre futbolu kafada birakmis beyin yasi 14 dedi :D
Şaşırmadım. :D Irkçılık olarak algılanmasın ama bu yetenekli Arap kökenlilerin bi kısmında var bu sorun sanki. Belhanda, Ben Arfa, Taarabt, Boussoufa, Assaidi, Affelay falan aklıma geliyor ilk olarak. Disiplinsizlik ve(ya) umursamazlıktan kariyerleri çöpe gidiyor.

Edit: Gerçi Fas, Cezayir, Tunus falan coğrafi bakımdan Kuzey Afrika olarak geçiyor ama Arap ülkeleri demek yanlış olmaz sanırım.
 
Bu çocuğu 3 yıldır izlemedim herkes gelmesin diyor da, hayal kurup uçmadan söyleyin bu kalsın tamam aynı maliyetlere ve bizim ligimize gelmeyi kabul edecek kim gelsin?
Ligimizin lakabı olsa fil mezarlığı gibi birşey olurdu bu lige potansiyelli genç oyuncu zor alınır alınsada dursun denilen hain almaz/alamaz
 
Üst Alt