Belhanda İçin Yapılan 7 Milyon Euroluk Teklif Reddedildi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Belhanda İçin Yapılan 7 Milyon Euroluk Teklif Reddedildi!


5c38188366a97c4f51d1a5fd

Suudi Arabistan kulübü Al Ittihad, 5 milyon euroluk ilk teklifine zam yapmasına karşın Galatasaray yönetimini ikna edemedi.

Garry Rodrigues'i 10 milyon 250 bin dolar bonservis bedeli karşılığında kadrosuna katan Al İttihad Kulübü, Younes Belhanda için de ısrarını sürdürüyor.

Faslı oyuncu için daha önce yaptığı 5 milyon euroluk teklifi reddedilen Suudi Arabistan ekibi, rakamı 7 milyon euroya yükseltti ancak Galatasaray yönetimi bu teklifi de düşük bularak geri çevirdi.

Sarı kırmızılı kulübün yanı sıra Belhanda da kendisine yapılan teklifi beğenmedi. Al İttihad, Galatasaray'dan yılda 4 milyon euro civarında kazanan Faslı oyuncuya, aynı parayı teklif etti. Belhanda'nın Galatasaray'da aldığının en az 1.5 katı, yani 6 milyon euro teklif edilmesi durumunda Suudi Arabistan'a gitmeyi kabul edeceği belirtildi.

Galatasaray'ın geçen yıl Dinamo Kiev'den 8 milyon Euro'ya aldığı Belhanda, bu sezon 15 maçta 5 asist yaptı.

Hürriyet
 
Adam her seferinde burada mutluyum, sözleşmem var, kalmak istiyorum diyor. Geçen kampta eldiven fırlatmış, sinirli tavırları göze çarpmıştı. Yolladılar sanırım adamı.
 
8 ve üstü olmalı. 7 yeterli değil. Guliano ve Josef gibi futbolcular ne paralara gitti. Belhanda onlardan aşağı seviyede bir oyuncu değil.
 
Şu an 15 de verilse satılmamalı yerini dolduramayız. Orta saha çöker. Bunu yaratıcı sananların Feghouliyi de kanat sanması bizi bitirdi. Aslında Feghouli 10 oynar, Belhanda da 8. Fernando 6. Tek forvet oynarsan emre akbaba da 8 oynar yahut ndiaye 6.
 
Üst Alt