Belhanda Önümüzdeki Hafta İstanbul'a Geliyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Belhanda Önümüzdeki Hafta İstanbul'a Geliyor!


belhanda_yeniden_konusuluyor_h30393_65e07.jpg


Sarı-kırmızılılar, sözleşme teklifi sundukları Faslı oyuncunun hafta başında İstanbul'da olmasını umuyor.

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, uzun süredir peşinden koştuğu Younes Belhanda konusunda kulübü Dinamo Kiev’le anlaşmaya vardı.

Transferde hareketli saatlerin yaşandığı Galatasaray’da Bafetimbi Gomis’in ardından bir yıldızla daha büyük ölçüde anlaşma sağlandı. Swansea ile yapılan pazarlıklar sonucunda Fransız golcü Gomis’le 2+1 yıl üzerinden el sıkışan sarı-kırmızılılar, Belhanda’da da mutlu sona çok yakın.

Bu transfer için Belhanda’nın ülkesi Fas’a kadar giden ve oyuncuyla görüşen Sportif Direktör Cenk Ergün, olumlu cevap alarak Türkiye’ye dönmüştü. Bonservisi Dinamo Kiev’de olan ve sezonu Fransız ekibi Nice’te kiralık geçiren Belhanda, artık kiralık olarak oynamak istemediğini belirtip, bonservisiyle transferinin gerçekleşmesini amaçladığını belirtmişti.

Ukrayna ekibinin Belhanda'yı satmaya sıcak bakması, Aslan’ı hemen harekete geçirdi. 27 yaşındaki futbolcuya 4 yıllık anlaşma üzerinden senelik 2,5 milyon euro öneren sarı-kırmızılılar, sözleşmesinin bitmesine 1 sene kalan yıldız oyuncunun kulübüyle de masaya oturdu.

Dinamo’ya 4 milyon euro bonservis bedeli önerildiği ve taraftarların ufak pürüzlerin dışında anlaşma noktasına geldiği ifade edildi. Şu an itibarıyla bir aksilik çıkmaması durumunda önümüzdeki hafta başında Belhanda transferinin açıklanması bekleniyor.

Galatasaray, Belhanda'dan haber bekliyor - Goal.com
 
Abi ne belhandası adam gibi box to box orta sahamız olmadığı sürece bu takım iş yapmaz yahu bizim bu seneki hücumumuz fena deildi bruma, poldi, sneijder üçlüsü gayet iyi anlasıyordu bizim en büyük sorunumuz orta sahada ve defansta ısırgan oyuncularımız yok tolga ise kazmanın önde gideni orta sahamızdaki hem tempo hem sertlik sorununu kaldırdımız zaman takımdaki sorunun %75 çözüleceğini düşünüyorum

LG-K430 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Kyivde alınacak milyon tane adam var bizim haysiyetsizler gidip bu hırboyu alıyorlar

ille de faslı olacaksa slimani&lazaar&ghoulam tarzı kaliteli ayakları alalım
 
belhanda ile ilgili herhangi bi müspet ya da menfi bi ilgimiz yok arkadaşlar menajer uydurması bi takım spekülasyonlar sadece
aradığımız türde bi isimde deil zaten kendisi
 
Üst Alt