Belhanda: "Sneijder giderse 10 numara giyeceğim" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Belhanda: "Sneijder giderse 10 numara giyeceğim"


5604977093a647d083181609f9de735c.jpeg

Galatasaray'ın Dinamo Kiev'den transfer ettiği Younes Belhanda sarı kırmızılı takımın Slovakya'da yaptığı sezon başı kampında konuştu. Belhanda, Galatasaray'a gelme sürecini şu şekilde anlattı:

ÖNCE FENERBAHÇE, SONRA GALATASARAY'IN TRANSFER TEKLİFİ OLDU

"Bir, iki aylık bir süreçti. Galatasaray'ın teklifi direkt oldu. Bana ne kadar değer verdiklerini çok iyi bir şekilde gösterdiler. O yüzden benim için zor bir karar olmadı Galatasaray'a imza atmak. Daha önce Fenerbahçe'nin de teklifi olmuştu. İki üç sene önceydi. Geçen sene de Beşiktaş'tan bir teklif geldi. Ben her zaman Galatasaray'a gelmeyi bekledim. İsteğim gerçekleştiği için de çok mutluyum. Galatasaray bana göre Türkiye'nin en büyük takımı. Böyle olduğu için teklif bekledim. Türkiye'deki diğer takımlarla Galatasaray'ı mukayese etmek mümkün değil. Galatasaray'ın teklifi de fazla düşünülecek bir teklif değildi. Türkiye'nin en büyük takımı olduğu giçin Galatasaray'ı tercih ettim."

SNEIJDER AYRILIRSA 10 NUMARAYI GİYERİM

"Şu anda bir forma numaram yok. Tercih edeceğim numara 10 olur. 10 numarayı da şu anda Sneijder giyiyor. Eğer Sneijder ayrılırsa o numarayı alacağım. Eğer kalırsa başka numaraları değerlendireceğim. Tabii ki Sneijder ile oynarım, birlikte oynamak isterim. Çok iyi bir oyuncu. Teknik anlamda çok çok kaliteli bir oyuncu. Ama tabi ki süreçte ne gerçekleşeceğini bilmiyoruz Sneijder ile ilgili olarak. Bu konularla ilgili karar verecek olan kişi biz değiliz. Bu kararı kulüp verecektir."

TAKIMA ALIŞMAM ZOR OLMADI

Belhanda Galatasaray'a tam anlamıyla alıştığınıda belirterek şöyle devam etti:

"Atmosfer çok çok güzel. Şunu söyleyebilirim ki bu ortama entegre olmak hiç zor olmadı. Buradaki ortam çok keyifli. Sürekli şakalaşma var takımın içinde. Herkes, yerli-yabacı oyuncular birbirleriyle konuşuyor. Sürekli iletişim halinde. Belki bazen tam olarak ne konuşulduğunu anlamıyoruz Türkçe, İspanyolca, İngilizce konuşuluyor. Ama ben de bazı Türkçe kelimeleri şimdiden öğrendim ve öğrenmeye de devam edeceğim. Öğrenmem gerektiğini biliyorum."

TUDOR İYİ HOCA, GOMİS İYİ OYUNCU

Belhanda konuşmasının bu bölümünde Tudor ve Gomis ile ilgili görüşlerini açıkladı:

"Hocaya gelecek olursak da hoca ile de ilişkimiz çok iyi. Bizimle sürekli konuşuyor, ilgileniyor. Gomis de çok çok iyi, kaliteli bir hücum oyuncusu. Çok farklı ve kaliteli yanları var tabi. Durağan şekilde topu alıp dönüp etkili olduğu gibi, savunma arkası koşularda, derinliği de iyi kullanabiliyor. O şekilde de çok etkili olduğunu görüyoruz. Dolayısıyla farklı kalitelere sahip bir hücum oyuncusu. Geçtiğimiz sene Fransa Ligi'nde pek çok sayıda gol attı. Kalitesini gösterdi."

Belhanda golcülüğü ve asist yanıyla ilgili sorular bir soruyuda şöyle yanıtladı:

"Ben ikisini de yapacağımı umuyorum. Ama gerçekten havaalanındaki karşılamadan çok etkilendim. İnanılmaz bir karşılamaydı. O yüzden çok teşekkür ediyorum. Aynı zamanda bana verdikleri destek için de teşekkür ediyorum. Sahada göstereceğim performansımla birlikte onlara bu şekilde teşekkür etmek istiyorum."

NE KADAR KALİTELİ OYUNCU, O KADAR SEVİYE

Belhanda, sözlerini tamamlarken ne kadar kaliteli oyuncu gelirse, lig seviyesininde o denli artacağına dikkat çekerek, "Gelen oyuncuları pozitif anlamda değerlendiriyorum. Ligin kalitesini yükseltecek olan oyuncular bunlar. Öte yandan bizim takımımızda da çok kaliteli oyuncular var. Transferin sonuna kadar da başka oyuncular da katılacaktır takıma. Genel anlamda bu tarz kaliteli oyuncuların diğer takımlara gelmesi ligin seviyesini yükseltecektir."

DHA
 
Son düzenleme:
Allah kahretsin hepinizi. Galatasaray tarihi 2015-2017 ve devam ettiği sürece utanç tarihi olmaya devam edecek.

Galatasaray'ın utanç tarihi şimdilik 2015-2017
 
Daha şimdiden Belhanda'nın üzerine oynamaya başlanmış. Bravo beyler, böyle devam.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Adama tudor veya yönetim sneijder gidiyor demiş olacakki 10 nonun boşalmasını bekliyor

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Üst Alt