Belhanda Transferinde Rakamlar Belli Oldu! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Belhanda Transferinde Rakamlar Belli Oldu!


younes-belhanda-ogc-nice.jpg


Galatasaray'ın transfer hedefi Younes Belhanda ile ilgili olarak Fransa'dan şok bir iddia ortaya atıldı. Younes Belhanda'nın sarı-kırmızılı takıma transferi için anlaşma sağlandığı duyurulurken, rakamlar da açıklandı.

G.SARAY'DAN BELHANDA'NIN BONSERVİSİNE 9 MİLYON EURO

Younes Belhanda ile ilgili çıkan haberde, Galatasaray'ın 8 milyon euro ve ekstra 1 milyon euro bonus ödemesi karşılığında Dinamo Kiev ile anlaştığı iddia edildi.

G.SARAY'DAN BELHANDA'NIN BONSERVİSİNE 9 MİLYON EURO

Younes Belhanda ile ilgili çıkan haberde, Galatasaray'ın 8 milyon euro ve ekstra 1 milyon euro bonus ödemesi karşılığında Dinamo Kiev ile anlaştığı iddia edildi.

BELHANDA İLE 4 YILLIK ANLAŞMA = 12,8 MİLYON EURO

Toplamda 9 milyon euroluk bonservis bedeli karşılığında Galatasaray'a geleceği iddia edilen 27 yaşındaki Faslı futbolcunun, sarı-kırmızılı takımdan 3,2 milyon euro yıllık maaş alacağı belirtildi.

Galatasaray'ın 4 yıllık anlaşma sağladığı Belhanda'ya toplamda 12,8 milyon euro maaş vereceği öne sürüldü.*Fransız basınındaki bu habere göre, Galatasaray'ın kasasından Belhanda için toplamda 21,8 milyon euro çıkacak

 
salakları verdikleri paralara bakın.Ulan siz kimi alıyorsunuzda böyle manyakca rakamlara çıktınız.Belhanda kimdir gerizekalı herifler.Avrupada hiç bir takım bu bonservisi ve yıllık ücreti vermez bu adama.Allah belanı versin Dursun senin.
 
bu haberin kaynagi kim, yüzde yüz fener medyasi daha adam gelmeden millet gicik olsun diye.
birde 21,8 milyonu cakmiyormu imza gibi haberin altina birde bold yaziyla ekleseydi bari.
 
Son düzenleme:
Kadroda o kadar eksik varken kaynağın yarısını Sneijder'in 1 seviye alt versyonu senede 3 gol atan adam için harcıyoruz. Yok ya bunlar da sahiden hiç kafa yok.
 
Tudor ısrarla istedi bu adamı sanırım, bu rakamların başka bir açıklaması olamaz. Benim aklıma bir şey gelmiyor yani.

Tudor'un görüpte bizim göremediğimiz ne var bu Belhanda'da bilmiyorum, hem de elinde Sneijder varken. Çok gereksiz çok. Bu paralara leblebi gibi gol atan forvet alırsın.
 
Üst Alt