Belhanda: "Zor bir maçı kazandık" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Belhanda: "Zor bir maçı kazandık"


210403_7a743aea51164bea89898dcebdc3ea6a.jpeg

Bursaspor karşısında 90 dakika forma giyen ve özellikle rakip ceza sahasına yaptığı ortalarla etkili olan Younes Belhanda karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Belhanda, Feghouli’nin attığı golle ilgili olarak "Nereden geldiğini çok iyi bilmiyorum ama top Feghouli’ye ulaştı ve o da çok güzel vurdu, golü attı" dedi.

Belhanda maçla ilgili değerlendirmesinde ise "Antalya ile deplasmanda berabere kalmıştık. Bu sefer kazandık. Zorluk açısından çok önemli bir maçtı. Böyle zor bir maçı galip tamamladığımız için mutluyuz" ifadelerini kullandı.

GSCimbom Portal
 
7a743aea51164bea89898dcebdc3ea6a.jpeg


Bursaspor karşısında 90 dakika forma giyen ve özellikle rakip ceza sahasına yaptığı ortalarla etkili olan Younes Belhanda karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Belhanda, Feghouli’nin attığı golle ilgili olarak “Nereden geldiğini çok iyi bilmiyorum ama top Feghouli’ye ulaştı ve o da çok güzel vurdu, golü attı” dedi.


Belhanda maçla ilgili değerlendirmesinde ise “Antalya ile deplasmanda berabere kalmıştık. Bu sefer kazandık. Zorluk açısından çok önemli bir maçtı. Böyle zor bir maçı galip tamamladığımız için mutluyuz” ifadelerini kullandı.


Galatasaray.org
 
Üst Alt