Belhanda'dan Ayrılığa Yeşil Işık | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Belhanda'dan Ayrılığa Yeşil Işık


d0ac16e93fcd4cd4ade650cf89753583.jpg


Galatasaray'da 3.350 milyon Euro garanti ücreti alan Faslı yıldız Younes Belhanda, Arabistan’dan 6 milyon Euro teklif gelmesi halinde değerlendirmeye alacak.

Ara transfer döneminde Al-İttihad'dan teklif alan Younes Belhanda'yı hocası Fatih Terim "Sana ikinci yarıda ihtiyacım var. Gitmeni istemiyorum'' diyerek kalmaya ikna etmişti.
Terim'le yaptığı görüşme sonrası öz güvenini kazanan Belhanda'yı mutlu eden bir diğer gelişme de Rodrigues'i tereddütsüz Suudi Arabistan'a yollayan sarı kırmızılı yönetimin, benzer teklife (9 milyon Euro) rağmen kendisini satmaması olmuştu.

Yıldız oyuncu için Suudi Arabistan'dan bir takım, sezon sonu 11 milyon Euro bonservis vermeye hazır.

Luyindama ve Maicon transferleri sonucu yaz döneminde eksi 3.3 milyon Euro bütçeye düşen sarı-kırmızılı yönetim, Belhanda'yı satarak transferde artıya geçmeyi planlıyor.
Galatasaray'da garanti ücreti 3.350 milyon Euro olan Belhanda'nın ise Suudi Arabistan'dan yıllık 6 milyon Euro teklif gelmesi halinde değerlendirmeye alacağı öğrenildi.
Ara transfer döneminde Belhanda için 5.5 milyon Euro'yu gözden çıkaran Suudiler'in 6 milyon Euro vermesine kesin gözüyle bakılıyor.

Ligin ikinci yarısındaki performansıyla dikkat çeken Faslı 10 numara, Alanya'da Galatasaray'ı yenilgiden kurtaran golün asistini yapan Belhanda, Trabzon-Kasımpaşa- Erzurum maçlarında toplam 4 gol attı



Sabah
 
sezon sonuna kadar kalması iyi oldu, forvetlerin hepsinden daha çok gole katkı sağladı. yazın yerini doldurabiliriz ama devre arası imkansızdı

ftor hocam doğru yapmıştır, hem de bu sürede kralhanda piyasa değerini artıracaktır
 
11-12 m euro ya satılırsa çok iyi olur.

Gelen parayla scout transferi 2 genç orta saha alabiliriz. Temposu yüksek mücadeleci ve teknik 2 genç orta saha bulmalıyız.
 
Zaten bizdeki hastalık o .. Temposu yüksek adam pas atamıyo pas atabilenin temposu düşük...İKisini yapabilen orta sahası olan kalitesi düşük anadolu takımı topçusu bile yıldız gözüküyo bizim orta sahayı süpürüyolar
 
Üst Alt