Belhanda'nın Durumu Kritik! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Belhanda'nın Durumu Kritik!


Sakatlığı nedeniyle idmanlara çıkamayan Younes Belhanda'nın fiziksel durumundaki düşüş sebebiyle Östersunds rövanşında oynaması zayıf bir ihtimal.

Sakatlığı sebebiyle UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk Östersunds maçında forma giymeyen Younes Belhanda için meraklı bekleyiş sürüyor.

Diosgyör ile oynanan hazırlık maçında aldığı sert darbe nedeniyle şu ana kadar antrenmanlara çıkamayan Belhanda'nın 18 kişilik kadroda olup olmayacağı yarın netlik kazanacak.

Ancak tam 11 gündür Galatasaray takımı ile antrenmanlara çıkamayan Belhanda'nın fiziksel olarak çok geride kalması ve idman eksikliği nedeniyle Östersunds maçında ilk 11'de oynama ihtimalinin çok zayıf olduğu belirtildi.

Belhanda'nın kulübede olup olmayacağı yarın netlik kazanacak. Faslı yıldız bu akşam Türk Telekom Stadyumu'nda yapılacak antrenmanda denenecek.

Galatasaray'a Belhanda'dan kotu haber
 
amazonda bile 30 günlük iade hakkin oluyor bu arkadasi da ayni sekilde sutlayalim
bu ne lan böyle oynamaya mi geldi yatmaya mi belli degil
 
Bu abarti nedir cozemedim? Bu adamin sakatlik gecmisi temiz zaten, gecenki macta darbe aldi ondan dolayi sakatlandi. Algi operasyonu yeni moda galiba.
 
adam sakat yahu sakat.
Herifi futbolunu eleştirmek başka sakatlıktan vurmak ama neyin nesidir şimdi? Bilerek sakatlandı adam deyin de tam olsun bari.
 
Üst Alt