Ben Adamım Diyen Sneijder'i Yollasın Bakalım | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ben Adamım Diyen Sneijder'i Yollasın Bakalım


Takımda Carole,Linnes,Donk,Tolga,Selçuk,Yasin,Sinan,Eren gibi futbol özürlüleri dururken bunlara yıllık eşek yüküyle maaş verilirken ben adamım diyen Sneijder'i yollamaya kalksın bakalım neler oluyor.
 
Bu saatten sonra kimse yollayamaz Sneijder'i o iş bu maçla beraber bitti artık. Galatasaray tarihine kara leke olarak geçti bu maç. Haftaya Arena'da yine aynı bu kadro bu takım çıksın eleniriz net.

Bu saatten sonra gitse gitse Tudor gider ki gitmeli de.
 
sneijderi ben cok severim ama simdi eline gereksiz yere koz verdik
takima geri dönerim ama zam istiyorum dese su saatten sonra nasil hayir diyebileceksin
sonra da sneijder cok para aliyor diye mal mal konusan tipler görüyoruz
birkac saat önce adam indirime bile gidecek durumdaydi simdi yap yapabilirsen
 
"Sneijder varken de takım kötüydü"cülere peşinen söyleyeyim. Acayip formsuz, sol tarafa yapıştığı sezonda bile oynadığı zaman takımın ataklarını yönetiyordu. Takımın sahada bi kimliği oluyordu. Bugün ne oynadığımız belli değil. Anlamsız paslaşmalar yaptık 90 dakka boyunca. Sneijder'in en kötü maçlarında bile takım arkadaşlarının oynamaya niyeti olduğu sürece maçı yönetiyordu.

Ha ayrıca ismini bile öğrenme ihtiyacı duymadığım bi takıma karşı gerideyken oyuncuların birinin suratında bile utanma, kızgınlık yoktu, göremedim. (Muslera'yı görmedim) Bu kadar mı ruhsuz olur bi oyuncu grubu? Sneijder takımın geride olduğu her dakka kendinden geçiyordu, adamda şu sahadaki 10 kişinin toplamından kat kat fazla hırs var herşeye rağmen.
 
Üst Alt