Ben Arfa Bombası! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
5d033afdae298b256b385e47


Sarı-kırmızılar, yine ezeli rakibinin radarında olan bir isme kancayı taktı. Şampiyonlar Ligi’nde başarı hedefl eyen Galatasaray’ın listesine bir yıldız daha eklendi. O isim; Fenerbahçe’nin de gündeminde olan Hatem Ben Arfa Fransız orta sahanın bonservisinin elinde olması transferi cazip hale getiriyor.

Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan Galatasaray, transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor… Faslı yıldızı Younes Belhanda’yı Arabistan’a yollamaya hazırlanan Sarı-Kırmızılılar, bu oyuncunun yerini klas bir isimle doldurmayı hedefliyor. Cim Bom’un bu bağlamda kadrosuna katmak istediği ilk oyuncu Juan Mata… Ancak, oyuncunun İspanya ve İngiltere’den de taliplerinin olması transferi zora sokuyor.

İNŞALLAH G.SARAY’A GİDECEK

Galatasaray Mata için girişimlerini sürdürürken, listeye dün bir yıldız daha eklendi. O isim; Rennes ile sözleşmesi sona eren Hatem Ben Arfa… F.Bahçe’nin de listesinde bulunan 32 yaşındaki oyuncunun menajeriyle prensip anlaşmasına bile varıldığı öğrenildi. Ben Arfa’nın yakın arkadaşlarından biri, F.Bahçe’li bir taraftarın Fransız yıldızın fotoğrafına yaptığı ‘Come to F.Bahçe’ yorumuna ‘İnşallah G.Saray’a gidecek’ diye cevap verdi.

ŞAMPİYONLAR LİGİ FAKTÖRÜ

32 yaşındaki orta sahanın Fenerbahçe’nin teklifini kabul etmemesinin sebebi ise Sarı-Kırmızılılar’ın Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak olması olarak gösterildi. Hatem Ben Arfa, Rennes haricinde Olimpik Lyon, Olimpik Marsilya, Newcastle United, Hull City, Nice ve Paris Saint Germain'de forma giydi. Rennes formasıyla geçen sezon 41 maça çıkan Fransız 10 numara, 9 gol, 6 asistlik performans sergiledi. Ben Arfa’nın bonservisi elinde…

Güneş
 
Yine son seçenek olması gereken adamlardan. Muhtemelen boştaki herkesi sıradan haber yapıyorlar. Ben Arfa'yı almak yazı-tura atmak gibi bir şey. Hangi takımda ne oynayacağı belli olmuyor.
 
Üst Alt